-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar merhabalar biliyorsunuz wordpress te kategori ve alt kategori özelliği var.
Şimdi ben sitemde şöyle kategorilendirme yaptım..
"YKS" / ana kategori
"TYT" / alt kategori
"AYT" / alt kategori
YKS linki: site.com/kategori/yks/
TYT linki: site.com/kategori/yks/tyt
AYT linki: site.com/kategori/yks/ayt
şeklinde oldu. Bu linkteki uzama veya alt kategorilendirme TYT ve AYT kategorilerinin sıralamasını etkiler mi?
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Alt kategori yerine ana kategori yapmanız daha mantıklı. Eğer kategorileri indexletmez iseniz alt kategori kullanmanız taraftarıyım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hayır etkilemez. Zaten yaptığınız hiyerarşi olması gereken şekilde. Ayrıca önemli olan kategori altındaki içeriklerdir.
Bu arada forum konu başlığınızı sorunuzu anlatacak şekilde değiştirmenizi öneriyorum. Bu tarz konu başlıkları uygun değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
kategorileri indexletmemenin mantığı nedir hocam. sizce öyle mi yapmalıyım? böyle daha düzenli duruduğu için yaptım... sağolun
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
MasterKazanç adlı üyeden alıntı
Hayır etkilemez. Zaten yaptığınız hiyerarşi olması gereken şekilde. Ayrıca önemli olan kategori altındaki içeriklerdir.
Bu arada forum konu başlığınızı sorunuzu anlatacak şekilde değiştirmenizi öneriyorum. Bu tarz konu başlıkları uygun değil.
teşekkürler hocam..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Kategorileri öncelikle İÇ SEO kavramına uygun hale getirmeniz gerek, öncelik kullanıcıların aradıkları bilgiye kolay ulaşabilirliğini ve site içerisinde ki düzeni sağlayarak arama motorlarına sitenin ne kadar ziyaretçi dostu olduğunu göstermelisin.
Kategori seçimini yaparken DIŞ SEO ile uyumlu olmasına dikkat etmelisin ki senin vermiş olduğun örnekte index yapın nasıl bilmiyorum. Kategori ve alt kategori index olayında spam riski taşıdığını tereddüt ederek söyleyebilirim şahsen, bu yüzden alt kategorilerin indexlenmesine olumlu olarak bakmıyorum.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, Herkesin seo görüşü farklıdır ki bana göre ben SEO'cu değilim sadece geçmişte ki edindiğim bilgileri paylaşıyorum. Bütünü ile SEO uzmanı olmak çok imkân ister. İç SEO ve dış SEO yapısının uyumluluğunu, kategorisinin belirlediği stratejileri, URL yapısı, yani sayamadığım yada bilmediğim daha bir çok konuda işlem var. Gerçekten büyük bir proje ise işin ustasına bırakmalısın, sıradan ise deneyerek öğrenebilirsin :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
teşekkür ederim... sağolun
SerkanERGÜN