-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar yeni eve taşındık fakat burada alt yapı yok, ne yapmam lazım, şuan için vınn falan en uygun ne alabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnşaat Müh.
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Türksat Kablonet Öneririm bir bak belki vardır
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
3 aydır alt yapi icin bekliyorum :) BTK ve sanayi bakanligi olmak uzere bir cok yere basvurdum.
Sonuc olarak 20 metre mesafemde acilacak olan AVM icin alt yapi aninda kuruldu :) Ve bir tanidik araciligi ile kisacasi torpil ile bayramdan sonrasi ici alt yapi yapilacagini soylediler. Tavsiyem bir tanidik bulman. Yada dilekce vererek Turk ******* mudurlugune bi ise yaramasini bekleyebilirsin.
Butcen iyi ise Turkcell super box tavsiye ederim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hemen kapattır pişman olma ve takibini yap arkadaşıma haciz geldi alt yapı yoktu kapattırdık haber vermedi kimse avukattan aranınca öğrendik
Boyunuzdan büyük işlere kalkışın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Telekomünikasyon
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
************da calısıyorum alttapı yoktan kastın nedir. Ayrıca apartmanda internet veya telefon kullanan varsa altyapı yok diye birşey olamaz. Heryerde var artık merkezi şehirlerde sadece port veya kutu yoktur onada dilekçe yazın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Erhansonaslan binada kullanan yok yan binalarda falan var, dün türk ******* A gittik o da dedi altyapınız yok ben bildirdim kayıt oluşturdum dedi minimum 2 ay bekliyecez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Video çek altyapı rezaleti diye, twitter facebook youtube instagram bilumum sosyal mecralarda paylaş, özellikle twitterda firmaları etiketleyerek ve popüler hashtag'leri de ekleyerek twit at. Video içeriğinde 20 metre mesafendeki avm'de olduğu ama sizde olmadığı, 2018 yılında olduğumuzu ve altyapıların halen olmadığını, reklamlarında bahsettikleri %80-90 kapsama alanları dev hizmetlerin gerçekte olmadığından bol bol dem vur bak bakayım ertesi gün hat çekmiyorlar mı :)
Biz böyle yaptıydık 2016'da siteye hemen çektiler
3 kişi bu mesajı beğendi.