-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Programmer
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Para cezası falanmı ödiyeceksiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
büyük ihtimalle hocam filmin 3 katı dıyorlar avukatlar artık web satış fiyatı mı sinema fiyatımı yoksa kazancının 3 katımı çözemedik.
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat - Marka Vekili
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BySaNCeZ adlı üyeden alıntı
OguzhanTure Karşı taraftan haber bekliyoruz hocam uzlaştırmacı arkadaş digitürk gibi büyük firmadan tarafta olacaktır tahminim. Sicil de sorun yok temiz inşallah bir ceza almayız uzlaşma tahmini ne kadar sürer bilginiz varmıdır?
Uzlaştırmacının taraf tutma gibi bir durumu olacağını sanmıyorum. Taraflara mevcut durumun özetini geçer, taraf tutmasının kendine bir yararı bulunmamakta. Kural olarak 30 gün içinde uzlaştırma prosedürünü tamamlamak zorunda. Durumu Savcılığa bildirir ve görevi sona erer.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://www.venusmark.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
OguzhanTure hocam uzlaşmacı aldığı ücrete bakar çalıştığım kurumda var mesela ve bizi arayan uzlaşmacı arkadaş türkçe konuşmada zorluk çekiyor. Komple yapılıyor gibime geliyor bana. Uzlaşmacı memur arkadaş 2 ile 3 yıl arası ceza yersiniz diyerek korkutmuş arkadaşı böyle bi yetkisi varmıdır hocam siz avukatsınız bilirsiniz.
33920
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sizi nasıl buldular whois Guard falan yok muydu
K4R4NI
God of Movie Sites
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master | Developer
-
-
Ad Soyad
K** I**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim siteme imdb.com telif atmıştı. Telifli içerik ise filmin resmi :D Tabi korkudan direkt filmi sildim. Bir şey olmadı tehtid ettiler eğer para vermessen mahekmede bu para 2 katına çıkar dediler ama bir şey olmadı sonucunda. İyi çalışmalar.
>> God of Movie Sites
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
O işler de hikaye hocam devlet evrak gönderiyor hostingler baba adına kadar gönderiyor sorun yok :)
Hosting ci idare ederim dedi telifte siz kaldırın sorun olmaz dedi 2. Telifte bütün bilgileri verdi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
satış
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benzer bir durum şuan arkadaşın başına da var. ilk ifadeyi verdikten kaç gün sonra size geri dönüş sağladılar acaba? İfadeyi vereli 2 ay oldu halen bir geri dönüş olmadı arkadaşa o yüzden soruyorum. Yada bu durumun akibetini nereden takip edebiliriz?