lostyazilim
tr.link

wordpress hatim eklentisi

3 Mesajlar 767 Okunma
acebozum
tr.link

sevketkosem sevketkosem Alanur Nakliyat Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Nakliyat
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
merhabalar arkadaşlar, bir facebook grubumuz var. hatim paylaştırıp toplu hatim yaptırıyoruz. ancak facebookta tek tek uğraşıp yorumlardan devam etmek zor oluyor. biz de bir site kurup içine hatim scripti tarzı bir şey kurmak istiyoruz.
http://www.dosttv.com/dost-tv-hatim/
bu site gibi olmasını istiyoruz, şu an sistem kapalı olsa da normalde sisteme girip senden önce seçilmemiş cüzlerden birisini seçecek. eğer 30 cüzün tamamı seçilirse hatim sayısı bir artacak, cüzlerin yanındaki seçildi tiki kaldırılacak ve baştan başlanacak.
bu tarz bir amaca hizmet edecek bildiğiniz bir eklenti var mı? ya da hayra geçmek isteyip bu tarz bir script yazabilecek olan var mıdır?
iyi günler.

googleasistan
webimgo

sofu44 sofu44 Mumince.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 1149
  • Beğeniler 5 / 377
  • Ticaret 0, (%0)
Selamun Aleykum dostum. Zamanında sitem için bende böyle bir arayışa girdim. Ama malesef bulamadım. Daha sonra bir tane randevu eklentisinin terimlerini değiştirerek hatim eklentisi gibi kullandım. Baya iş görüyordu. Tabi daha sonra askere falan gidince sitemi kapattım. Yaklaşık 1 saattir arıyorum ki o eklentinin adını bulayım da sana yardımcı olayım. Ama malesef bulamadım. Sana tavsiyem sadece hatim olarak düşünme randevu eklentisi, liste eklentisi yada todo list tarzı eklentiler işini görebilir. Onların içinde geçen terimleri degistirirsen olur sana hatim eklentisi.

Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com

sevketkosem sevketkosem Alanur Nakliyat Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Nakliyat
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
aleykümselam, ben de birkaç saattir todo list lere baktım, bir türlü bulamadım uygun bir şey. aramaya devam edeceğim, bulursam konuyu güncellerim.
bulamazsam da php scripti yazmak yerine hem ios hem de androidde çalışacak bir mobil uygulama geliştirmeye çalışacağım.
iyi geceler.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al