-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her konuda o konunun önde gelen en az 10 tane sitesi varken ben websitesi açmayı çok mantıksız ve ölü yatırım olarak görüyorum. Artik sitelerin devri geçti bundan 10 yıl önce olsa tamam diyeceğim ama öylede değil. Her konuda en az 10 tane site tekel olmuş durumda insanlar yenisine ihtiyaç duymuyor artık. Bizim millet hala ısrarla aynı siteleri tekrar tekrar açıp duruyor sonra foruma gelip 10 kuruş kazandım diye yakınıyor. Websitesine vereceğiniz emeği bir YouTube kanalına verin emin olun daha fazla dönüşü olur. Hem ününüz kitleniz olur , YouTube'dan kazanırsınız , kitlenizi Facebook , Instagram , Twitter hesaplarınıza yönlendirip buralardan reklam alıp ayrı kazanırsınız , video için firmalardan aldığınız ürün yerlestirmelerden kazanırsınız , sponsorlardan gelen bedava şeyleri saymiyorum bile. Youtube'da tekelleşme mevzusu yok websitedeki gibi. 10 milyon bir kanal olabilir ama bu youtubeda tekel olduğu anlamına gelmez sizde bir kanal açıp 1-2 yıl emek vererek kanalı güzel yerlere getirebilirsiniz. Arkadaşım kanal açtı 2 sene önce 40 tane video attı kanala 2 yıldır da ilgilenmiyor video atmıyor buna rağmen 2 yılda durdugu yerden 20 k para kazandı.
YouTube'a su 2-3 yıl içinde girerseniz kazanırsınız çünkü YouTube giderek şartlarını arttırıyor ve 2-3 yıl sonra keşke 2 yıl önce girseydim diyeceginiz biryer haline gelecek yatiriminizi şimdiden yapin.
Cebinizde 2-3 milyon olur eyvallah adam gibi bir projeye yatırım yaparsınız öyle binlik rakamlarla bile güzel şeyler beklemeyin.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ü** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İnternet devri sadece e ticaret için mantıklı artık cünkü müşterler tek siteyle yetinmiyor, geri kalanına katılıyorum ama tam sayılmaz, bir gün kız istemeyede gittiğinizde Youtuberim demek saçma olur. Taklit etmeyecek yurdumun insanı. Kendi projesini kendi farkını özgünlüğünü koyacak ondan sonra siteler kazandırır zaten. Kod bilgisi olmadan yazılım olmadan oturup kağıdı kalemi alıp proje çizemeden insan kazanamaz büyük meblalar internettten. zaten bu bilgiler yoksa tek yapacağı hazır script adult olur. Öğrenmek, düşünmek ve araştırmak.
ONE
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web hizmetleri - SEO
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%82)
Kazanmayı keşfedememişsiniz o vakitte.
5 kişi bu mesajı beğendi.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Hiçbir yatırım ölü değildir, yönetememek ve yanlış ilerlemenin sonucunda batmak vardır o kadar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
İnternet sitesi ölü yatırım değildir kullanabilmek önemlidir. Patates satmak nasıl ki dev proje değilse yenilikçi fikirlerle potatoparcel.com olarak deli para kaldırıyorlar. Onun dışında, daha eskiye gidersek milliondollarhomepage.com sitesinin fikri zamanına göre harika bir fikir. Ve hiç bitecek gibi de durmuyor :) Yani sektörden ziyade fikir iş yapıyor her alanda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mutfak Şefi
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Para Kazanmak zor çok emek ister...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Emek veripte internet üzerinden ekmek yiyemeyecek insan yoktur. Aynı çeşit 50 tabak makarnayı 50 farklı şekilde sunup satabilirsiniz. Siz daha önce sunum yapılmiş şekli tercih ederseniz tabii rakipleriniz çoğalacak ve insanlar bir farkındalık arayacaktır. Yani rekabet isteyip istememek sizin tercihlerinize göre şekillenecek. Girişimci bir ruha sahip araştırmayı seven her insan bu sektörden güzel ekmek yer.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam ben yeni yeni başlıyorum bu işlere tam anlamadım yukardaki resimden . bugune kadar kazandığınız para mı o kadar yoksa sadece o gün kazandığınız para mı
TELEGRAM VE WHATSAPP FAKE NUMARA HİZMETLERİ
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Saçma bir düşünceyi savunuyorsunuz. Aynı konu ile ilgili birden fazla sitenin olması rekabeti arttırır. Çok çalışan kazanır. Şöyle örnek vereyim, Turk ******* diye bir operatör var ama Turkcell çıkıyor ortaya Vodafone çıkıyor. Tüm kullanıcıları bu 3 firma paylaşırken Bimcell çıkıyor PTTCell çıkıyor. Onlar da kullanıcıların bir kısmını çekiyor. Sizce büyük şirketler böyle anlamsız yatırımlar yapar mı?
Tabii ki YouTube'da daha çok para var. Ama o da emek istiyor. İki intro yapıp atmakla olmuyor. Kaliteli içerik girdiğiniz sürece kazanç sağlayabilirsiniz.
Hem rekabet meselesini geçtim, yüzlerce niche konu var boşta. Önemli olan onları bulup projelendirebilmek.
"İCAT EDİLECEK HER ŞEY İCAT EDİLDİ!" diyenler vardı bi zamanlar.