-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar güncel olarak içerik ürettiğim 5 tane bloğum var. Yatırımımı içlerinden birine yapacağım. Blogu belirledim. Şimdi backlink ve tanıtım yazısı analizi yapacağım rakip sitelerin, aynı kategoride bulunan sitelerin. Fakat ilk olarak bir süreye yayarak diğer 4 blogumdan yükseltmek istediğim bloguma link çıkışı yapsam olumlu etkisi olur mu ? Nasıl bir strateji izlemeliyim? Footer link görüyorum ilanlarda acaba footer link çıkışı mi yapsam. Şuan 5 blogumdan da do follow link çıkışı yapmadım daha ilk link çıkışları olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Link çıkış işlemi yaparken genelde zincirleme tercih edilir aslında 4 blog az bunun için önce seçtiğiniz 1 blogunuzu yükseltin diğer üçünden link vererk daha sonra o yükseltiğinizdne asıl blogunuza link verin yada bunu 2 2 şeklide de yapabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
ip si aynı ise çapraz olarak birbirlerine link verin. İp aynı olunca etkisi az olur hatta olmayabilir bile.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Hemen ilk sorunuza cevap vereyim TABİ Kİ DE EN ÖNEMLİ ETKENLERDEN BİRİ AYRI İP ADERESLERİ OLMASI.
Evet büyük harflerle yazdım bunu çünkü en önemli nokta burası sen google diyorsun ki bak ben tişört satıyorum ama 3 farklı adresde satıyorum ama hepsi yanı depoda, bu ne kadar etkili bir işlem olabilir ki ?
- Bu tür işlemlerde hepsinini doğal olması çok öenmli sürekli link çıkışı yapaılan sitelerden link çıkışı almanında çok fazla yaararlı oalcağını sanmıyorum birde link aldığınız adamın siteyi satmayacağı linki kaldırmayacağı ne malum ki ?
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Professional SEO Expert
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Ek Olarak 2 Blog Daha Açıp 2 - 2 Bölüp diğer iki siteye verip o iki siteden de hedef sisteme ilk başlarda her 7 yazıdan sonra 1 tane tanıtım çıkman daha sonrasında footer backlink çıkman yeterli olacaktır. bu şekilde daha doğal ve risk daha az olmuş olacak.
Tanıtım link çıkışlarını açık url, kaynak, kelime bazlık, h2 başlığından verebilirsin çeşitlilik önemli. farklı ip adresi olmasını unutmamalısın :) başarılar.