lostyazilim
tr.link

Footer ve tanıtım yazısı

7 Mesajlar 781 Okunma
lstbozum
tr.link

Ercany Ercany WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 752
  • Beğeniler 231 / 190
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar güncel olarak içerik ürettiğim 5 tane bloğum var. Yatırımımı içlerinden birine yapacağım. Blogu belirledim. Şimdi backlink ve tanıtım yazısı analizi yapacağım rakip sitelerin, aynı kategoride bulunan sitelerin. Fakat ilk olarak bir süreye yayarak diğer 4 blogumdan yükseltmek istediğim bloguma link çıkışı yapsam olumlu etkisi olur mu ? Nasıl bir strateji izlemeliyim? Footer link görüyorum ilanlarda acaba footer link çıkışı mi yapsam. Şuan 5 blogumdan da do follow link çıkışı yapmadım daha ilk link çıkışları olacak.

wmaraci
reklam

Euphrates Euphrates Bir tutam HUZUR ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
Link çıkış işlemi yaparken genelde zincirleme tercih edilir aslında 4 blog az bunun için önce seçtiğiniz 1 blogunuzu yükseltin diğer üçünden link vererk daha sonra o yükseltiğinizdne asıl blogunuza link verin yada bunu 2 2 şeklide de yapabilirsiniz.
Ercany

kişi bu mesajı beğendi.

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!

• Üyelik 14.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 752
  • Beğeniler 231 / 190
  • Ticaret 0, (%0)
Euphrates Peki blogların bazılarının ıpsi aynı. Link çıkışında bu önemli midir? İlk olarak link çıkışının yararını görürsem aylık düzenli tanıtım yazısı alacağım zaten. İlk ay sadece kendi bloglarımdan çıkış yapıp etkiyi görmek istiyorum ama? Gerçi bir 5-6 ay beklenmeli deniyor backlink alındığında

Stores Stores WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 75 / 531
  • Ticaret 55, (%98)
ip si aynı ise çapraz olarak birbirlerine link verin. İp aynı olunca etkisi az olur hatta olmayabilir bile.
Ercany

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Euphrates Euphrates Bir tutam HUZUR ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
Hemen ilk sorunuza cevap vereyim TABİ Kİ DE EN ÖNEMLİ ETKENLERDEN BİRİ AYRI İP ADERESLERİ OLMASI.
Evet büyük harflerle yazdım bunu çünkü en önemli nokta burası sen google diyorsun ki bak ben tişört satıyorum ama 3 farklı adresde satıyorum ama hepsi yanı depoda, bu ne kadar etkili bir işlem olabilir ki ?

- Bu tür işlemlerde hepsinini doğal olması çok öenmli sürekli link çıkışı yapaılan sitelerden link çıkışı almanında çok fazla yaararlı oalcağını sanmıyorum birde link aldığınız adamın siteyi satmayacağı linki kaldırmayacağı ne malum ki ?
Ercany

kişi bu mesajı beğendi.

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!

• Üyelik 14.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 752
  • Beğeniler 231 / 190
  • Ticaret 0, (%0)
Euphrates Tanıtım yazılarında ve link çıkışlarında tabii ki o risk var. Ama tanımadığım blog yazarlarından pek fazla tanıtım yazısı almayı düşünmüyorum. Yaklaşık 1.5 yıldır iletişim içinde olduğum blog yazarları var.
Teknoloji sitelerinde genellikle görüyorum. 4 farklı siteyle içerik üretip, hepsinin footerinda link çıkışı yapıyorlar. O zaman sadece göstermek için galiba sıralama için yapmıyorlardır. Aynı ıp olan blogların sabit iplerini iptal edip dinamik ip ye geçsemde sanırım aynı durum olur zaten aynı adsense den reklam yayınlanıyor.
Stores O zaman farklı sitelere bakayım hiç karıştırmayayım diğer bloglarımı

MuhammedAVCI MuhammedAVCI İlla Edep! İlla Edep! Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Professional SEO Expert
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 106 / 279
  • Ticaret 31, (%97)
Ek Olarak 2 Blog Daha Açıp 2 - 2 Bölüp diğer iki siteye verip o iki siteden de hedef sisteme ilk başlarda her 7 yazıdan sonra 1 tane tanıtım çıkman daha sonrasında footer backlink çıkman yeterli olacaktır. bu şekilde daha doğal ve risk daha az olmuş olacak.

Tanıtım link çıkışlarını açık url, kaynak, kelime bazlık, h2 başlığından verebilirsin çeşitlilik önemli. farklı ip adresi olmasını unutmamalısın :) başarılar.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al