-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Herkese merhabalar,
Bu konuda gelir üzerinde de açık olucam, öncelikle doların yükselmesiydi, ramazan ve bayramın gelişiyle web olsun oyun/uygulama sektörü olsun sizce de düşüş yok mu? :confused: Sadece evden freelancer çalışarak aylık gelirim 6Binin (İşe göre 10,15e kadar çıkardı) altına inmezdi. Ama bu ramazan ayı (Mayıs-Haziran arası) gelir tespiti yaptığımda sadece 4Bin lira elde etmişim.. Allaha şükürler olsun ki yine sırtımız yere gelmiyor bir kaç oyun projelerim var bu temmuz ayında haziran ayının eksikliğini fazlasıyla giderecek fakat sizin içinde haziran ayı (ramazan arası) böyle miydi?
Bu aralardan sonra pazarlamacı biri için arayışa başladım. Hala da arıyorum müşteri getirecek, elimizde ki işlerin satışını yapacak birini. Birden bire korkuttu nedense.. Sizinde düşüncelerinizi almak istedim :)
Herkese hayırlı işler, iyi forumlar :angel:
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Kesinlikle bir durgunluk var, seçimden sonra canlanır diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Mobile & Network Arts
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İç pazarda kesinlikle durgunluk var , seçim den kaynaklı diye düşünüyorum. Dış pazar ise tam tersine inanılmaz canlı iş alamıyorum yoğunluktan iş gelince sevinmek yerine üzülüyorum acaba yetiştirebilirmiyim diye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Çoğu kişi bende bunun farkındayız fakat insanlar şuanda seçimi ve doları düşünüyor. Seçimden sonra çok daha iyi yerlere gelinir
Allah pazar versin,
İyi forumlar.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Ekonomik problemler ve istikrarsız siyasetin sonucu piyasalar son derece durgun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Instagram Web Otomasyon
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Sosyal medya ve benzeri platformlar üzerinden yapılan satışlarda da aynı düşüş maalesef mevcut. Bu düşüş sebebinin önümüzde bir seçim olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.
AYRICA çok önemli bir husus daha var ki, insanların tasarruf yaptığı bu aylarda. Panikleyip fiyat düşüren arkadaşlar şuan piyasa öldürmek dışında bir şey yapmıyor. Örn:100 TL ye 1 haftada 3 tane satarsın. 30 TL'ye 10 tane satarsın vb. (TASARRUF KAYNAKLI PİYASALARDA TALEPLER AZALDI, SENİN HİZMETİNİN MİADI GEÇMEDİ YA DA KALİTESİ DÜŞMEDİ SAKİN OL)
Özellikle bu dönemlerde, her zaman ne yapıyorsanız onu yapmaya ve paniklememeye dikkat etmek gerekiyor. Aksi halde sıkı bir psikolojik travma yaşanabilir.
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Olağan durağanlık var ama genel perspektifte durum iyiye gidiyor. Her geçen gün yazılıma yatırım ve harcamalar artıyor.