-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Öncelikle turcoin ile mağdur olan kişiler varsa hepsine teker teker geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Bilindiği gibi ilk yerli kripto para birimi olan Turcoin tıpkı çiftlik bank gibi saadet zinciri çıktı.
Şuan tahminen 10 ayda 500 milyon TL topladığı tahmin edilen ve Hipper aş yönetiminin suçu bir birine atarak kaçtığı söyleniyor :)
Kaynak : webtekno.com/turkiye-nin-ilk-yerli-kripto-parasi-olarak-tanitilan-turcoin-saadet-zinciri-cikti-h48113.html
Şimdi bu vurgunu denetimden geçiren devletemi suçu atarsın denetime almayan devletemi bilemiyorum ama bu ülkede para kazanmak çok kolay bir hale geldi.
Çiftlik bank'ın tosunu da çıkan haberlere göre dolandırdığı kişilere 100 er TL göndermiş :)
Ülkenin isminimi değiştirsek ne yapsak bilemedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Sürekli söylüyorum çiftlik bank, kripto para ve benzeri sistemlere güvenmeyin diye. Şu meşhur sözümü tekrar edeyim ve yorumumu bitireyim.
İnsanları dolandırmanın en kolay yolu onlara kısa zamanda çok para kazanabileceklerini söylemektir.
A.SametYildirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Zamanında bu titan işini çıkaranların kemikleri sızım sızım sızlıyordur :)
Paramızı bir farklı bir millet mensubuna kaptırsak tamam diyeceğim olsun diyeceğim ama yok abi Dünya'daki en tehlikeli ülkelerden biriyiz.
Boşuna Avrupa diye senelerdir kapılarında paspas olmadık. Bizi alıp ne yapacaklar Avrupaya gidenler zaten para için gidiyor birde vizesiz olursa vay halimize. Bu **************lığa ülkece kapılıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin :)
Elon Musk. Mars yönetiminde ki kriterlerden bahsediyor demokrasi vs vs biz ülkemizde **************lığı, hayvan vahşetini, yolları havalimanlarını konuşuyoruz :) Çok küçük düşünüyoruz ya.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Daha 1 saat önce yazdım başka bir konuya, tosuncukdan farkı yok. Bizim vatandaşımız oturarak zengin olmayı hayal ediyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Şanışer'in şarkısından ufak bir söz, çok doğru bir söz ama :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
$ Hit alan bir siteniz mi var dolar bazında para kazanın $
https://popcash.net/register/63254
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Burada kimdi katılın çok güvenli diyen onu hatırlamıyorum. Güzel para çarpmışlar adamlar yolunu bulmuş vallahi