Dijiseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Copywriter
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Merhaba, xiaomi redmi 5a aldım ama hata yaptım. Sim yerleştirme yuvası iphone gibi sandım ve kartı yanlış yerleştirmişim. Şuan sim kart sıkışık bir durumda ve çıkmıyor telefonda okumuyor. Sıkışan sim card yuvasını nasıl çıkarabilirim iğne de çıkarmıyor?yardımcı olursanız sevinirim.[CENTER]
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Merhaba,
İlk önce sim kart yerinin altında yer alan ufak deliğe iğne yardımı ile bastırınız, ufakta olsa sim kartı çıkacaktır. Ufaktan çıkan parçayı cımbız yardımı ile yukarı aşağı, sağa sola ufak haraketlerle birlikte çekmeye başladığınızda gelecektir. Sim kart yuvası hiçbir şekilde çıkmaz ise bukez açık bir noktadan iğneyi sim kart yuvasına batırıp, ileri ve sağa sola kaydırmadan yaparak ufak bir zedeleme ile birlikte zorda olsa çıkarabilirsiniz.
En kötü durum ise sim kart yerleştirme parçasını kırmanız ve yenisini tedarik etmeniz olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam azda olsa bir boşluk yaratip altina veya ustune kağıt sıkıştırıp öyle cekmeyi deneyin
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
Dijiseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Copywriter
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Her şeyi denedim ama çıkmadı. Diğer sim kart yuvasını kullanıyorum. Teki iptal oldu.
Testimo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik teknikeri
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
valla en ksa yolu söyleyeyim
altta usb nın yanında 2 adet vida var onları sök 2 tane öpücük bul ekran kasayı ters köşeden ayır yani simkart olmayan köşeden başla kasayı simkart yuvasına kadar aç ve yavas yavas geriye dogru cekerek kasayı tamamen sök sonra dikkatli bir biçimde geri tak
yada telefoncuya götür ama baştan söyleyeyım bu işten anlamıyorsa ekranı kırar :D