aefrgn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
A
-
-
Ad Soyad
A** e**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Dostum birincisi geliştirebilirsin felan demişsin.Neye dayanarak bunu diyorsun.programın işleyişi hakkında detaylı bir bilgin yok.Mail onayına düşüp düşmediğini bilmiyorsun.Gerek duymadım ki eklemedim.Ha ekle dersen eklerim sıkıntı değil.Benim için çocuk oyuncağı.Ayrıca yine altını çizerek söylüyorum programın daha işleyişini bilmiyorsun.Kimseyle rekabete girmiyorum sebebi kendime ve programıma güvencimin tam olması.Bir iki foruma bakarak programın ne kadar ilgi görüp hangi sürelerde paylaşıldığını görebilirsin.Önerilere de açık olmak gerekir tabi ama burda benim işimin önüne geçmek için olan önerilere açık değilim.Programım stabil ve hiçbir program benim programım ile denk tutulacak bir program değil.Referanslarım mevcut.Piyasadaki dandirik,Özenti programlardan olmadığını defalarca kez söylediler.Ha diyorsan benim programım seninkinin dengi veyahut üstünde programını satışa sunmanı rica ediyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Resepsiyonist
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Afedersin ama programın süper dahi olsa en iyisi benim gibi egoist bi tavırlar içinde olduğun için sayfaya girdigim gibi geri çıkıyorum. Insanlar konuyu baltalamak için değil senin olayının olup olmayan şeylerini söylüyorlar. 5 dakikalık ıs benim için diyosun e yapsaydın 5 dakikada. programin bana göre de açığı çok. Daha iyilerini gördüm daha basit arayüze sahip.olupta takır takır calisan
aefrgn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
A
-
-
Ad Soyad
A** e**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Bende diyorum ki programının çalışmasını görmeden atlıyorsunuz.Egolu değil iddialıyım.İddia olmadan da bir yere varamaz kimse. Bu arkadaş da kendisini işin en iyisi sandığı için beni baltalamaya çalıştı.Sorun değil.Bilmiyorsun öğrenmelisin gibi kelimeler kullanmış.Kullandigi yöntemleri bilmediğimi ve sadece kendisinin bildiğini sanıyor :)
aefrgn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
A
-
-
Ad Soyad
A** e**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Ayrıca açığı çok demişsiniz,neye dayanarak?
AYJANS
Webmaster & Sosyal Medya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster & Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
83, (%100)
Hayırlı satışlar kardeşim. Yorum yapanlar daha programı kullanmadan neye dayanarak yorum yapmışlar anlamadım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
aefrgn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
A
-