-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Her şey tamam da oyun kitlesini az çok biliyorum, benim bildiğim kitle 3000-5000 kelimelik bir yazıyı okumuyor. Bunu da hesaba kattınız mı? Örneğin hastalık üzerine tek sayfa site olsa bu kelime sayısı normaldir. Örneğin kanser nedir, belirtileri, tedavisi, vb. gibi şeyler olsa kullanıcı okumak ister.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blog Açıp, Makale Yazarak Ayda En Az 100 TL Kazandırma Garantili Rehber ( Hem de Tek Bir Yazı Yazarak )
https://wpmavi.com/blog/makale-yazarak-para-kazanmak.html
Evinkur Nakliyat - İstanbul Evden Eve Nakliyat, Eşya Depolama ve Ofis Taşıma
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bunun biraz değişik örneğini kendim vereceğim. Ben 2013 yılında kurduğum bir blog' a alan adi satın almadan ve yazdığım yazıyı da bir yerden kopyala yapıştır yapmış şekilde girmiş idim. 1 ay sonra birçok anahtar kelimede 2. Sırada çıkıyordu. 1. Sırada o yayında adı geçen büyük sosyal medya sitesi bulunmaktaydı. Daha sonra da bu şekilde devam etti. Günde ortalama sadec e o kopyala yapıştır 100-150 kelime ile hazırlanmış makale den blog 3 bin ila 5000 tekil hit alıyordu. Sizin dediğinizin cevabı ise şu şekildedir. Niche Alan adı anahtar kelimeleri iyi kullanım ve daha sonrada gelsin hitler. Ama her zaman tutar mi ona garanti yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
bilgisayar programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
bu denilen yöntemi ben yaptım hocam şuan belirli bir seviyeye ulaşmadı ama belki bir zaman sonra bende ileriye ulaşabilirim ... genelde yabancılar nasıl yapıor derseniz örnek vereyim; nasıl blog açılır, seo nasıl yapılır,en iyi 10 site, en iyi 10 dizi, en iyi 10 film gibisinden birçok kategoride şekillendirerek alan adlarına uyumlu şekilde yapıyorlar tek sayfalık bir yazı yazıyorlar hop bırak gitsin ara sırada güncelleme yapıyorlar ondan sonra gelsin kullanıcı diyorlar :D
Webmaster Rehberi: www.webmasterrehberi.com