Kırtasiye sektörüne dinamik eğitimli genç ve deneyimli kadrosuyla yeni soluk getiren, heyecanlı rengarenk cıvıl cıvıl ürün yelpazesi zenginliği ile ofis masalarınızı süsleyen kırtasiye ve ofis malzemelerini hizmet kalitesi ve hızından ödün vermeden adresinize teslim eden birey odaklı kurumsal kırtasiye tedarikciniz. Marka güven ve kaliteli hizmetin adresi kavelem.com
Kavelem Oyuncak Kırtasiye ve Ofis Ürünleri
Yüzlerce çeşit ofis ürünlerinin bulunduğu eticaret sitemizin masaüstü ve mobil tasarımı tamamen özgün çizilmiştir.
Kurumsal firmalara özel B2B alt yapısı sunan Kavelem, işine verdiği özgüven ile sadece eticaret bölümü için 10 kişilik ekip ile ilerlemektedir.
K&lem (Ka-ğıt ve Ka-lem)
Dinamik Genç ve Eğitimli bir Yönetim Kadrosunun kurduğu,
Eni Büyükler Kitap Kırtasiye Pazarlama ve Dağıtım Ltd Şti’nin markasıdır.
Firmamız Eğitim sektörünün geçilmezleri; Kırtasiye, Ofis malzemeleri, Kitap, Hobi, Eğlence ve Oyuncak materyallerinin,
Sağlıklı kaliteli markalı ve lisanslı gruplarını, ideal fiyat politikasından hareketle, kaliteli vakit geçirilen, mimari estetiği haiz, ferah, heyecanlı ve kişiye kendisini saygın hissettiren doyumu yüksek mağazalarda üstün hizmet kalitesini ilke edinmiş, deneyimli ve ahlaklı kadrosuyla müşterilerinin memnuniyetine sunmaktadır.
Markamız Şubat 2017’de Avrupa Konutları TEM2 çarşıda bulunan ilk mağazasını, Ekim 2017’de Ümraniye Metro çıkışında ki ikinci mağazasını ve Nisan 2018’de Avcılar şubesini açarak Mağazacılık faaliyetlerini devam ettirmektedir.