-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
PHP ile veritabanından veri çekiyorum limiti 20 olarak belirliyorum en aşağı indiğimde daha fazla göster butonum var ona tıklayınca limitin 50 olmasını nasıl ayarlayabilirim ?
o butona tıklayınca buton kayboluyo başka şeyler ayarlıyorum hepsi yine butona tıklayınca oluyor fakat butona tıklayınca limiti 50 yap diyemiorum
$sql2 = "SELECT * FROM gundemkulyazi WHERE konu like'%$konu%' Order By tarih desc limit 20";
bu kod nolursa olsun etkilenmiyo ? Yardımcı olabilir misiniz ? Farklı bir metodu varsa falan yapayim
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
toplamda 50 adet cek ve 30 tanesini jquery ile gizle.
asagi indikce 10'ar 10'ar goster.
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Limitini 10 yap ve sayfada yazdir. Listeleme taglarina veya listelemelerin data-id lerini tanimla daha fazla butonuna bastiginda en sondaki listedeki data id yi alip db tarafindan karsilastir son id den daha kucuk olan 10 konuyu daha cekip ilgili container divine eklettir. 50 tane cekip js ile yazdirmak maalesef akil kari is degildir. Siteniz omru boyunca 50 tane mi icerik olacak :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
daha fazla'ya tıklayınca yeni sayfaya ve ya popup modal gibi aktarılarak yapılabilir şöyle
kaydederken iki textarea olduğunu varsayalım birincisinin adı name1 ikincisinin adı name2
post action yaptıktan sonra html de
if($_POST){
$name1 = $_POST['name1'];
$name2 = $_POST['name2'];
$names = $name1.'----------'.$name2;
sql sorgunu yapıp veri tabanına kaydettikten sonra
önce veri tabanınndan while ile döndür veriyi gelen verileri bir değişkene ata buda $names olsun tekrar
çekerken explode('----------', $names[0];
bu ilk girdiğimiz olacak [1] dersek iki olacak 0 da özet bilgi olur 1 de ise tam bilgi olur hayırlı uğurlu olsun