eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dolandırıcaya çözümü SSL sertifikasında aramayın. SSL sertifikasının görevi, site sahibinin ************** olmasını önlemek değil gönderilen verileri şifrelemektir.
Örneğin hepsiburada SSL kullanmasaydı, gönderilen veriyi(kredi kartı bilgileriniz, parolanız, adınız, e-posta adresiniz vb) hepsiburada sunucusu ile sizin aranıza girebilen herkes bilgileri okuyabilirdi.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
SSL gönderdiğiniz veriyi şifreler ve 3. kişilerden korur. Veriniz sunucuya ulaştıktan sonra sunucu/site sahibinin veriyi ne yaptığına, nasıl işlediğine, nerede ve ne şekilde sakladığına bağlıdır. Site sahibinin niyeti kötüyse buna hiçbir şey engel olmaz.
Alışveriş yapacağınız siteyi iyice araştırıp, inceledikten sonra alışverişi gerçekleştirmeniz gerekir.
Not: Dijital dünya da hiçbir şey %100 güvenli değildir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
TBB BİLİŞİM HUKUKU DANIŞMANI
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Paytr paypal diğer ödeme yöntemi kullanan sitelerde o zaman ssl hiçbir işe yaramıyor kendi sanal poslarınız için banka isteyebilir @eka7a örnek vermem ev comodo ssl 1800 tl civarı benim müşterimlerimde e-ticaret yok seo çalışması için gerekli görüyorum ssl i
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
3 hosting firmasında bulunan bayi ve reseller hostinglerin hiçbirinin c panelinde ücretsiz let's ssl kurulumu mevcut değil kendi hesaplarına bakmak isteyen arkadaşlar c panele giriş yaptıkdan sonra ilgili hesabı seçerek güvenlik menüsü altında bulabilirler var ise ssl i ayrı satmak için yüklemiyorlar benim kanaatim bu şekilde
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Konu konuyu açıyor aslında tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ellerinize sağlık fakat sıhhı tesisatçı sitesi bile kursak gğven değil yazısını müşteri görünce tüm siteler kurmak bizler için mecburi olacak gibi