bayokur
eniyiFilmlerListesi.Net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tutor
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
eniyifilmlerlistesi.net adlı web sitem için adsense başvurusunda bulundum ama gelen ret cevabı şaşırttı. Herhangi bir telif içermemesine rağmen o kadar incelememe rağmen bu cevabı aldım.
Sizce sebebi ne olabilir?
Telif hakkıyla korunan materyal: Web sitenizde, telif hakkıyla korunan materyal bulunduğunu tespit ettik. Program politikalarımızda belirtildiği gibi, AdSense yayıncıları, ilgili içeriği görüntülemek için gerekli yasal haklara sahip olmadıkları sürece, telif hakkı yasasıyla korunan içerik barındıran web sayfalarında Google reklamları yayınlayamaz.
Bu kapsam; bunlarla sınırlı olmamak üzere, telif hakkı içeren materyalleri görüntüleyen siteleri, telif hakkı içeren dosyaları barındıran siteleri, telif hakkı içeren materyalleri barındıran sitelere trafik yönlendiren bağlantılar sunan siteleri ve materyalin açıkça korsan yayın olduğunu ortaya koyan warez sitelerini içerir.
eniyiFilmlerListesi.Net | En İyi Film Önerileri
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Fragman var mı sitede? Varsa fragmandan kaynaklı. Fragman yoksa görsellerden kaynaklı
1 kişi bu mesajı beğendi.
bayokur
eniyiFilmlerListesi.Net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tutor
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet fragman var. Ama fragmanlar telif hakkına giriyor mu? Kendi kanalımda bile değil. Görsellerden kaynaklı ise ne yapmalıyız peki? Silmeli miyim ne yapabilirim sizce?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Storesin dediği gibi eğer fragman varsa sitenizde bu telif hakkına girer. Aynı zamanda film afişlerini de birebir kullanırsanız bu da telif hakkına girer. Ya da filmden bir sahnenin görseli bile bazen telif hakkı ihlaline neden olabiliyor. Eğer görselleri kırpma, yazı ekleme vb. işlemlerle biraz değiştirirseniz ve kendi hostinginizde barındırırsanız google sorun çıkarmayacaktır.
bayokur
eniyiFilmlerListesi.Net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tutor
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ercany adlı üyeden alıntı
Storesin dediği gibi eğer fragman varsa sitenizde bu telif hakkına girer. Aynı zamanda film afişlerini de birebir kullanırsanız bu da telif hakkına girer. Ya da filmden bir sahnenin görseli bile bazen telif hakkı ihlaline neden olabiliyor. Eğer görselleri kırpma, yazı ekleme vb. işlemlerle biraz değiştirirseniz ve kendi hostinginizde barındırırsanız google sorun çıkarmayacaktır.
Hmm anladım. O zaman önce fragmanları kaldırıp öyle tekrar başvuruyum. Eğer olmazsa görsellerde de değişiklik yapıp öyle başvuruyum. Sıkıntı olur mu öyle yaparsam. Tamamen hesabım kapanır mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Fragman ve görselleri dilersen Adsense onayı gelir. Ama sonrası ile ilgili bilgim yok. Yapan var aktif kullanan yani. Ama ne oluyor nasıl dönüyor bilmiyorum.
bayokur
eniyiFilmlerListesi.Net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tutor
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Stores adlı üyeden alıntı
Fragman ve görselleri dilersen Adsense onayı gelir. Ama sonrası ile ilgili bilgim yok. Yapan var aktif kullanan yani. Ama ne oluyor nasıl dönüyor bilmiyorum.
Sadece fragmanları kaldırıp bir de öyle deneyeceğim.