netbozum
tr.link

Telif hakkıyla korunan materyal diyor ama yok!

8 Mesajlar 1.274 Okunma
acebozum
tr.link

bayokur bayokur eniyiFilmlerListesi.Net Kullanıcı
  • Üyelik 19.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Tutor
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,

eniyifilmlerlistesi.net adlı web sitem için adsense başvurusunda bulundum ama gelen ret cevabı şaşırttı. Herhangi bir telif içermemesine rağmen o kadar incelememe rağmen bu cevabı aldım.

Sizce sebebi ne olabilir?

Telif hakkıyla korunan materyal: Web sitenizde, telif hakkıyla korunan materyal bulunduğunu tespit ettik. Program politikalarımızda belirtildiği gibi, AdSense yayıncıları, ilgili içeriği görüntülemek için gerekli yasal haklara sahip olmadıkları sürece, telif hakkı yasasıyla korunan içerik barındıran web sayfalarında Google reklamları yayınlayamaz.

Bu kapsam; bunlarla sınırlı olmamak üzere, telif hakkı içeren materyalleri görüntüleyen siteleri, telif hakkı içeren dosyaları barındıran siteleri, telif hakkı içeren materyalleri barındıran sitelere trafik yönlendiren bağlantılar sunan siteleri ve materyalin açıkça korsan yayın olduğunu ortaya koyan warez sitelerini içerir.

eniyiFilmlerListesi.Net | En İyi Film Önerileri
googleasistan
reklam

Stores Stores WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 75 / 531
  • Ticaret 55, (%98)
Fragman var mı sitede? Varsa fragmandan kaynaklı. Fragman yoksa görsellerden kaynaklı
Ercany

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Tutor
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Stores adlı üyeden alıntı

Fragman var mı sitede? Varsa fragmandan kaynaklı. Fragman yoksa görsellerden kaynaklı

Evet fragman var. Ama fragmanlar telif hakkına giriyor mu? Kendi kanalımda bile değil. Görsellerden kaynaklı ise ne yapmalıyız peki? Silmeli miyim ne yapabilirim sizce?

Ercany Ercany WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 752
  • Beğeniler 231 / 190
  • Ticaret 0, (%0)
Storesin dediği gibi eğer fragman varsa sitenizde bu telif hakkına girer. Aynı zamanda film afişlerini de birebir kullanırsanız bu da telif hakkına girer. Ya da filmden bir sahnenin görseli bile bazen telif hakkı ihlaline neden olabiliyor. Eğer görselleri kırpma, yazı ekleme vb. işlemlerle biraz değiştirirseniz ve kendi hostinginizde barındırırsanız google sorun çıkarmayacaktır.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Tutor
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Ercany adlı üyeden alıntı

Storesin dediği gibi eğer fragman varsa sitenizde bu telif hakkına girer. Aynı zamanda film afişlerini de birebir kullanırsanız bu da telif hakkına girer. Ya da filmden bir sahnenin görseli bile bazen telif hakkı ihlaline neden olabiliyor. Eğer görselleri kırpma, yazı ekleme vb. işlemlerle biraz değiştirirseniz ve kendi hostinginizde barındırırsanız google sorun çıkarmayacaktır.

Hmm anladım. O zaman önce fragmanları kaldırıp öyle tekrar başvuruyum. Eğer olmazsa görsellerde de değişiklik yapıp öyle başvuruyum. Sıkıntı olur mu öyle yaparsam. Tamamen hesabım kapanır mı?

Stores Stores WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 75 / 531
  • Ticaret 55, (%98)
Fragman ve görselleri dilersen Adsense onayı gelir. Ama sonrası ile ilgili bilgim yok. Yapan var aktif kullanan yani. Ama ne oluyor nasıl dönüyor bilmiyorum.

• Üyelik 19.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Tutor
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Stores adlı üyeden alıntı

Fragman ve görselleri dilersen Adsense onayı gelir. Ama sonrası ile ilgili bilgim yok. Yapan var aktif kullanan yani. Ama ne oluyor nasıl dönüyor bilmiyorum.

Sadece fragmanları kaldırıp bir de öyle deneyeceğim.

coskun6891 coskun6891 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İnfaz Koruma Memuru
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 34 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba bayokur onay aldınız mı? Aldıysanız nasıl aldınız yardımcı olur musunuz? Aynı problemi ben de yaşıyorum ve onay alamıyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al