-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İsimler aynı olabilir, hizmetler farklı olduktan sonra. Yukarı da arkadaşın belirttiği gibi. Sitenizin anlaşılır ve çabuk fark edilir bir alanına Bu sitenin ....... alakası yoktur. Web sitemiz amatör yayın yapmaktadır diye belirtirsen markanın hiçbir amblemini ve logosunu sitende barındırmazsan sorun olmaz. Bu işlemleri yapıp işi bilen bir avukata da mail cevabı yazdırırsan sorun çözülür. Onlar birbirlerinin dilinden anlarlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Noter aracılığıyla ihtarname çekmesi gerekir diye biliyorum.Avukat ile gorusmenizi öneririm
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Avukata böyle bir hakkınız oldugundan bilgim yoktu ne talep edersiniz diye mail attım, cep nosu verip gün içerisinde beni arayın demiş. Marka dediğimde yanlış anlamayın arkadaşlar bir logosu, sitesi, ürünü vs yok. Belki ürünü olabilir. Çünkü hak iddia eden kişinin bir müzik şirketi var, o isimle. Ben bari marka adını da vereyim. "Doksanlar 90'lar" patenti alınmış. Şimdi 90'lar adında bu firmadan bi albüm çıkmış. Ben "doksanlarfm" ile bu isimlerin bir alakası olur mu bilemiyorum, arayıp konusacagım.
sanalvadi.net
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
ilginçmiş. Misal benim xyx.net diye bir sitem var adam gidecek xyx in patentini alacak sonra hoop siteyi kapa bunun bütün hakları bana ait. Ne güzel memleket
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1-Patent değil Tescil
2-Yazı amatör yada saçma yazılmış olabilir ama yazan resmi kurum değil firma elemanı (%99 Stajyer )
3-Evet XYZ.com size ait ama tescil yok adam tescil yaptırıp dava açabilir ( Dükkan iseniz veya e-ticaret siteniz varsa ciddi yaptırım uygular )
4-Domaini almak için ABD mahkemesine başvuru yapması lazım teknik olarak. Ama büyük firmalar sadece Domaini tescil eden firmaya yazı gönderip sorunu çözüyor ( Davayı sen aç olayı)
5-Sitenin neresine Hobi amaçlı Vs. yazarsanız yazın değişmez tecil sahibi müdahale eder.
6-Doamini alamaz ama erişim yasağı getirtebilir ve dava masrafları size kalır
Konunu uzmanı ile görüşmeniz için PM gönderiyorum (Ücretsiz net bilgi alabilirsiniz)
www.Hizliisler.com
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Göz korkutuyorlar. xxxxxxfm.com adresinde xxxxxx ile ilgili hiçbir paylaşım yapmadığın sürece sorun yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
TBB BİLİŞİM HUKUKU DANIŞMANI
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Herkezin dini farklı olabilir ben bunları yazıyorum size ; Peygamberimiz (sav); “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” [1] buyurmaktadır. İş yapana yardım etmek, çevreye ve topluma karşı duyarlı olmak, insanlara güzel sözle hitap etmek, küskünleri barıştırmak, iyiliği emredip, kötülükten sakındırmak, stres ve bunalımda olan birisini dinlemek, sıkıntısına merhem olmaya çalışmak, hakkı ve sabrı tavsiye etmek, sadece insanlara değil, bitkilere ve hayvanlara da şefkat ve merhametle muamele etmek, insanlığa maddî-manevî her yönden faydalı olmaya çalışmak gibi güzel örnekler, sâlih ve kâmil bir Müslüman olmanın gerekliliğidir. İnsanlara faydalı olan kişinin yüreğinde hissettiği huzur ise, tarif edilemez ölçüdedir.r)
Her konuda olduğu gibi bu konuda dahil olmak üzere benim yaşımın yarısı kadar olupda benim yazdıklarımla dalga geçip aynı günün gecenin 2 sinde hocam bana yardım diyip hocam yardım et diyip özel'den mesaj göndermeyin anasını babası abisi uyurken ben sabah namazı saatine kadar acaba yardımım dokunurmu diye uğraşıyorum 1 tl almadan dalga geçen arkadaşlar gidip youtube da komik videolar izleyin bundan sonra direk admine paslarım şurada birlik olalım bir kardeşimizin derdine derman bulalım bugün başkasına yarın sana yardımcı oluruz ...