-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
1 numaralı tema diğerlerine göre daha fazla hoşuma gitti :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Bence 1.si. Ama özelden bi tema önereceğim ona da bakın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben 4.temayı sevdim
aslında kitap gibi diğer sayfalara geçilen ama flash falan olmayan bir tasarıma sahip bir blog hep hayalim olmuştur:)
Aruchan Blog
http://aruchan.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WebProgramlama
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öncelikle hocam şunu belirtiyim. Bu temaları kim alıyor yav dediğim temalardan örneklendirme yapmışsınız. Böyle temalara ücret ödemek ne derece doğru bilemedim. Kullanıcı gezdirme açısından 0 denecek derece kullanıcı tutamayacak temalar.
Özellikle mobilde bu temalar ölü gibi duruyor. 1 numara hariç.
Bu tercih meselesi tabi ama bence ücretsiz olan bir çok tema bu temalara 1000 basar. Tercihine saygı duymakla beraber. Ücretsiz veya yerli temalardan yararlanmanız sizin için daha iyi olacağı kanaatindeyim.
Not: Oyumu 1 numaraya attım (illa bu temalar olacak diyorsanız.)
Mfa95
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam böyle sade minimal temalara yüksek ücretler vermek bana göre de garip bir durum. Hani hızlı, hafif olması güzel tabi ama. Bu temalara benzer hatta çok daha iyi temalar gördüm ücretsiz temalar arasında. Yani göze güzel gelmesi ayrı bir konu. Optimizasyon hız SEO ayrı bir konu tabi.
Hız ve nisbeten sadelik konusunda en iyi bildiğim 2 tema var. Birisi schema teması bayağı meşhurdur. Diğeri socialyviral teması gerçekten gördüğüm en hızlı temalardan birisi. Şuanda da indirim var galiba bunlarda. En iyisi mi girip bakın hız testleri yapın daha isabetli olacaktır.
Yada en iyisi kendi orijinal ücretsiz temalarını biraz duzenleyin optimize edin. En iyi sonucu onlar verir diye düşünüyorum. wordpress gelistiricileri yapıyor temaları doğal olarak daha iyi oturuyordur diye düşünüyorum. Hem de minimalist. Fikirlerimi soyledim sadece, daha iyi tavsiyelerde bende açığım elbette :)