Coderz
/- Her şey Güzel Olacak
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret & Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
E-ticaret için Php yazılım & Opencard avantaj ve dezavantajları nelerdir?
Örn: Yazılım bilgimizin olmadığını düşünün. Php yazılımı yaptırdığımız kişiyi bir daha bulamayabiliriz. Doğal olarak başka bir yazılımcı ile anlaşmamız gerekir. O da kötü niyetli olup, yazılımı çoğaltma vb gibi kötü işlemler yapabilir.
Bu durumda uzun süreçte sizin tercihiniz ne olurdu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bilgi seviyene göre ve güvenlik durumuna göre değişir. Opencard üzerinde bir açık bulunursa senin sitende etkilenecektir. Eğer kullandığın sistem çok büyük olacaksa veya kullanımı ve desteği kolay birşey istiyorsan özel yazılım öneririm. Eğer ben kendim sorunu çözmek için uğraşırım ve bütçemde çok yüksek değil dersen opencard kullanabilirsin.
Coderz
/- Her şey Güzel Olacak
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret & Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çalışma mantığını biliyorum fakat hakim değilim + zamanım yok. Halen güvenilir birisini bulamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ad author
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
opencard,joomla,wordpress gibi sistemlerin tercih edilmesinin en büyük sebebi üstün güvenlikli olması hiç bir sistem güvenli değildir..yanlız sorun ortaya çıktığı andan itibaren bu tür sistemler hemen güncelleme getiriyor..yanlız kendi hazırlayacağın yazılımda..güvenlik açığı olması büyük sorun oluşturur..sorunu gidermek için vaktinin olmadığını kendin söylüyorsun zaten..open card tavsiyem..iyi çalışmalar diliyorum..
k
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ad author
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wp veri tabanından her gün yedekleme alırsa sorun oluşacağını düşünmüyorum açıkcası..farklı bir tema kurulumu gerçekleştirerek oluşan sorunun üstünü örtebilir diye düşünüyorum..
k