-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
UI / Visual Design, UX Design
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Fikirolog Girişimcilik,Kişisel Gelişim,İş fikirleri gibi konularda kullanıcılara önerilerde bulunduğum bir blog. Henüz blogu açalı 2 hafta gibi bir süre oldu, şu anda zaten bir işte çalıştığım için her gün akşam bir makale yazmaya çalışıyorum. İleride günlük hedeflediğim ziyaretçi sayısına ulaştığımda başarılı veya başarısız olmuş girişimcilerle röportaj serisi yapma gibi birkaç hedefim bulunuyor.
Sizlerden isteğim blogumu bir ziyaretçi gözüyle bakarak yorumlamanız ve eksiklerimi, artılarımı bana bildirmeniz.
Ek olarak konuyla bağlantılı bir web projem daha var fakat yeterli bütçeyi ve ekibi bulamadığım için fikirden öteye geçemiyor ek olarak bu konuda da benimle ekip arkadaşı olabilecek kişiler arıyorum. Merak eden olursa pm isteyebilir.
If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kimse cevap yazmamış, yok mu bir önerisi olan arkadaşlar?
If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Hocam ben blogunuzun temasını çok beğendim. Sitenize ve logonuza çok yakışmış. Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aslında temayı daha önce belirledim logoyu ona göre yaptım. İlginiz için teşekkürler.
msa52
Web Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Temanız gayet güzel ancak logoda L'nin olduğu kısma kadar arkada incecik bir çizgi var sanki bilinçli mi yapıldı bilmiyorum.
Menü alanında aktif olan menü kırmızımsı bir renk belirlenmiş. Acaba o renk siyah mı olsa? Yada logodaki bordo renkten...
Başarılar.
-Bura komple benim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İlginiz için teşekkürler, bahsettiğiniz çizgi nasıl oluşmuş bilmiyorum ama onu kaldırdım, birde menüyü logoya uyarlamak yerine logoyu menüye göre uyarladım. Sizce olmuş mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bu detaylı ve güzel bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Hafta içi çalıştığım için vakit ayıramıyorum ama bahsettiğiniz bütün konuları hafta sonu düzeltmeye çalışacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle ssl sertifikası alarak ziyaretçilerine güven kazandırabilir, kategorileirndeki ı ları i yaparak daha profesyonel gözükebilirsin
https://www.oneriajandam.com/