-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir arkadaşım ile telefon da bilgi alışverişi yaparken sizin mezunuz geçti bir bakayım dedim, kaybederek azim yapmakta herkese nasip olmaz herkesin bir zayıf yönü vardır aslında inanıp kazanmak çok kolay, birde bu forum ortamlarından soyutlanmak gerektiğini bende düşünüyorum sebebi ise her elinizi attığınız kişiler para için var, ben elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum lakin bakıyorum tek sorununda kişiler tonlarca para teklifi ediyorlar ki firma yahut kurumsallik yok sınıf kankası ile konuşuyorlar sanki..
Neyse başarılarınızın devamını dilerim, Rabbim yolunuzu açık etsin..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
güzel hikaye. beğendim.. başarılarınızın devamını dilerim.
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kardeşim tebrik ederim. Ellerine sağlık hem çok güzel yazmışsın. Önceden makale yazarlığı yaptığın belli.
Yazların kendi eksik yönlerini çekinmeden anlatışın bana samimi geldi. Ve kendim başarmış gibi sevindim.
Seninkisi bir site açayım adsenseden parayı kırayım hevesini başarmak değil. Çoğumuzun içinde asıl sevdiği yani teknoloji çağında yaşıyoruz. Yeni neslin çocuklarıyız, bilişim webmaster gibi severek çalışacağımız ve ne kadar emek versek karışılığını bir maaş olarak değil emeğini karşılığı olarak alabileceğimiz bir şey bulmak hayalimiz. Tebrik ederim sen başarmışsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Muazzamsınız, daha iyi yerlere gelirsiniz umarım
www.animeindirmeyeri.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
restorasyon öğrencisi mimar
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Düzenli çalışma ile ilerledikce gelinmiyecek yer yok yeterki istersek ve gayret edersek başabiliriz buda en güzel örneklerinden birini vermişin eline koluna sağlık inşallah bir çok arkadaşımıza örnek olur
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Başarılarınızın devamını dilerim, Allah utandırmasın.
Benim için kilit cümle "gereksiz insanları hayatımdan çıkardım" insanın kendi ayağına vurduğu prangadan başka bir şey olmuyor çoğu zaman.
70826
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Tebrikler başarılarının devamını dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar hepinize tek, tek teşekkür ediyorum. Yorumlarınızı keyif ile okuyorum. İyiki varsınız... Allah hepinize böyle şans, böyle ekip, böyle kazanç nasip eylesin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Marketing
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sevincini resmen bende yaşadım. Rabbim bu yolda size ve bizim gibi tüm insanlarla kolaylık nasip etsin.
Aynı benim durum diyebilirim fakat ben boş insanları çoktan sildim. Kendimle savaştığım tek şey kararsızlıklarımdır. Bir türlü bir şeye baş koyamaz, ikinci gün fikir değişikliğine giderim.