-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu sorunun cevabını çok aradım ama daha önce bulamamıştım.Soru şu 3-4 yıl önce kendi adımla açtığım hesap banlanmıştı, ben de arkadaşımın adıyla hesap açtım sanırım 2 defa ödeme almıştım.Fakat şimdi hesap adını değiştirsem, kendi adımla ödeme almada problem yaşar mıyım? Banlanma tehlikesi var mıdır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Reklam Danışmanı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sasaleyte adlı üyeden alıntı
Bu sorunun cevabını çok aradım ama daha önce bulamamıştım.Soru şu 3-4 yıl önce kendi adımla açtığım hesap banlanmıştı, ben de arkadaşımın adıyla hesap açtım sanırım 2 defa ödeme almıştım.Fakat şimdi hesap adını değiştirsem, kendi adımla ödeme almada problem yaşar mıyım? Banlanma tehlikesi var mıdır?
Merhaba,
Adsense hesabı kullanıcı bilgileri ile Ödeme için Hesap ayarları kısmındaki bilgiler birbirlerinden farklıdır. Hesabınız niçin banlandı bilmiyorum fakat ana hesap bilgileri değil Ödeme bilgileri için Banka hesabı ve alacaklı adını değiştirmenizin sizin için problem çıkartmayacağını düşünüyorum.
Kişisel olarak şunu söyleyebilirim; kişisel borçlarımdan ötürü alacaklı adını değiştirip reklam yayın kazancını borcumu ödemekte kullanıyorum.
İyi geceler...
Tahterevallinin diğer ucuna oturup sayemde yükselen kişilere, sıkıldığımda kalkabileceğimi söyleyin