-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Mesleki alanda 25 30 ar dakikalik 8 10 video hazirlamak istiyorum. Udemy de boyle bir egitim setini pazarlayabilir miyim? Baska bir pazaryeri var mi bildiginiz? Avantaj & dezavantajlari nelerdir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben olsam udemy üzerinden satmaya çalışırdım. Birçok farklı yer var ama ben udemy üzerindeki videoların en azından cep telefonundan download özelliği olduğu için indirdiğim videoları mobil de rahatlıkla izleyebiliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir de eğitim sürelerini maximum 15 dakika şeklinde ayarlayabilirsen çok iyi olur 30 dakikalık dersler birde uygulamalı ise benim açımdan çekilmez oluyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WebProgramlama
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Forumdaşlar benimde merak ettiğim belki etik bir soru olmayacak ama yapacağımdan değil yanlış anlaşılmasın.
Bu videoları indirip ekran boyutunu küçülterek youtube gibi alanlarda yayınlamalarının önüne nasıl geçiyorlar veya böyle bir teşebbüs yok mu yani ?
Adamlar dizileri bile bu filtreden geçiriyorlar udemy'den hayli hayli geçirirler gibi geliyor.
Konuya cevaben: Bilinen en iyi eğitim pazarlama yeri udemy sanırsam. Kesinti oranları yüksekti dezavantaj o var. Avantajı zaten bu dezavantajı absorbe ediyor çünkü ziyaretçi sayısı çok iyi bu da çok müşteri demek.