-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
avukat
-
-
Ad Soyad
Y** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar Açmadığım Konu Kalmadı Koskocaman Forumda Uber Menü Yerleşimini Yapacak Kadar İşin Ehli İnsan Yokmu ? Önüne gelen profiline wp uzmanı php yazılımcı yazıyor . 20 kişiyle konuştum wordprese özel menü yapımından bile bir haberler .
wordpress kurmayı uzmanlık sanıyorlar sanırım .
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Öncelikle çözüm odaklı olmaya çalışalım.
Dün de şöyle bir konu açmıştınız ve bende cevap vermiştim. Fakat bana herhangi dönüş yapmadığınız için sorununuza cevap alamıyorsunuz. Forumun amacı yardımlaşmak, siz konuyu açarsınız bilgisi olanlar yorum yapar dener, yapamazsanız cevap yazarsınız alternatif çözümler üretilir. Yeni konu açacağınıza aşağıdaki içeriğe cevap yazabilirdiniz gördüğünüz gibi dün cevap yazmışım size sizden cevap yok maalesef.
https://wmaraci.com/forum/wordpress/wordpress-menude-icerik-gosterme-515077.html
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sitenizi atın bana dilerseniz size uygun uber (mega menü) özelliği mevcut temalar bulmaya çalışalım. Ya da eklenti kurmayı denediniz mi? Wordpress bu konuda çok serbest, ücretli yardımı düşünmemek gerek direkt, insan bazen kendi kendine öğreniyor.
Özelden site adresinizi atabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.