lostyazilim
tr.link

Sistem Fiyatı

13 Mesajlar 2.213 Okunma
acebozum
tr.link

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Anakartınız xeon mu yoksa kesik işlemcimi kullanıyorsun? Satabilirsen sahibinden gibi yerlerde satmaya çalış yoksa bedavaya gider sistem. 1300-1500 civarlarında şansını dene ama çokta zorlama bence. Tabi eğer kesik işlemciyse çok daha altında olur fiyat büyük ihtimal.

Dursun05 adlı üyeden alıntı

2 GB 128 BİT AMD RADEON GPU
Bunu açar mısınız hocam. Herkes fiyat vermiş de bunu açmadan nasıl veriyorlar anlamadım açıkçası :D

Ekran kartında AMD yazması kafadan kayıp olduğu için özelliklerini sormaya hiiç gerek kaşmıyor. Son yıllarda piyasa gforce a hücüm ediyor, Amd'nin yüzüne pek bakan yok.

wmaraci
reklam

Dursun05 Dursun05 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Türkçe-İngilizce Çevirmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** S**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 95 / 96
  • Ticaret 8, (%75)
@cihaneken Hocam öyleyse nasıl 1300 ₺ gibi bir fiyat çıkarıyorsunuz anlamıyorum ben ekran kartsız 2. el bilgisayara? AMD Geforce fark etmez. Bir bilgisayarın değerini belirleyen en büyük etken ekran kartıdır. Ayrıca AMD ekran kartları da belli bir dönemden sonra oldukça iyidir. Geforce Geforce diye zorlamak mantıksız bence.

Dursun05 Dursun05 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Türkçe-İngilizce Çevirmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** S**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 95 / 96
  • Ticaret 8, (%75)

tcaliacarr adlı üyeden alıntı

Dursun05 Düzenledim hocam teşekkürler :)

Hocam 1300-1500 felan tutmuyor maalesef sistem. Hepsi beraber SSD ile birlikte taş çatlasın 700-750 ₺. O da en iyi ihtimal. Çünkü ram 4+2 işlemci kötü ve HDD 320.
Bakın ben 1 yıldır 2. el piyasasını takip ediyorum. Bu sistemin 1000 ₺ üstü etmesine imkan yok maalesef. Bence SSD yi çıkarın Backlinkcigeldi arkadaşımızın dediği gibi öyle satın 500 ₺ yazın fiyatına da alan olur bence.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al