-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba. Adworse adsense reklamları yayınlayan bir bloğun reklamı versek yayınlanırmı ve adsense zararı olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam reklam yayınlanır ama biri sikayet ederse hem adsense hemde adwords hesabınız askıya alınır.
Politikalar gereği adsense reklamı olan siteye adwords den reklam veremezsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama birçok adsense kazanç stratejisi yazısında gördüğüm bir yöntem bu. Örneğin niş bir siteniz var ve tıklama başı 0.90-1 TL alıyorsunuz. Adwordste 0.04 gibi çok düşük bir miktarda kendi sitenizin reklamını veriyorsunuz. Ziyaretçilerin tıklamalarında kat be kat fazlasını kazanıyorsunuz. En doğru yanıt için google forumuna sorabilirsiniz. Eğer ilerde sorun olursa kanıtın olur.
Gerçi googleye güven olmuyor. Geçen hacklink satan bir site backlink kelimesine reklam vermişti ve ilk sıradaydı :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
AdSense reklamları yayınlayan bir bloga adwords ile reklam vermenizde herhangi bir sakınca yok.
Bağlantılı yani aynı hesap üzerinden hem adsense'i hem de adwords'u kullanıyorum. Daha önce bir çok kere reklam verdim bahsettiğiniz şekilde. Yasak olsaydı google bunu bu şekilde kolayca tespit edebilecek kapasitede. Herhangi bir sorun yok. iyi forumlar.