-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başlıkta belirttiğim gibi web arayüz geliştirici olarak ne kadar maaş alıyosunuz? Ülkemizde iş imkanları nedir? Ne kadar kazanabiliriz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hiçkimse kendine rakip çıksın istemez. Her işte başarılı olan her zaman kazanır. Para kazanmak için o işe giren ve kendini geliştiremeyen kaybeder :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, konuyu genel olarak ele almak istiyorum. Bir çoğumuz yazılım, seo, reklam, sosyal medya, grafik tasarım v.b alanlarda çalışıyoruz. Kimimiz sadece internet üzerinden müşteriler buluyor kimimiz ise real olarak faaliyetteyiz. Kim ne kadar alıyor bunu kestirmek zor ama şunu çok iyi biliyorum. Eğer işin teknoloji ile iç içeyse asla kazanamam diyemezsin. Sürekli kazanırsın ve kazanç kotanı kendin belirlersin. Ben bu ay çok çalıştım diyerek ayın ilk haftalarında köşene çekilebilirsin yada ay sonuna kadar dişini tırnağına takarak çalışırsın. Bu sektör asla ölmez teknoloji ilerledikçe. Kısacası kazanç kotanı sadece sen belirlersin müşterilerin değil.
Bunları yapabilmen için de bilgili olman gerekiyor, yeterince bilgin varsa hayatını sen şekillendirirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.