-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi mesela ben diyelim ki Türkiye'de ekonomik kriz konulu bir yazı yazdım. bu alanda en çok nasıl arama yapıldığını nasıl ve nereden görebilirim? yani nasıl bir başlık atmalıyım? 2018 Türkiye ekonomik krizi mi?
tek baktığım yer google'a ekonomik kriz yazıp en altta ilgili aramalardan farklı kombinasyonlara bakmak ama aranan hacmi en yüksek başlığı nasıl atabiliriz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Adwords anahtar kelime aracını kullanarak kelimelerin aylık aranma hacmini bulabilirsiniz. Sonra da anahtar kelimelerden anlamlı bir başlık oluşturabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
google adwords ve google trends size çok yardımcı olacaktır. Çoğu seo uzmanının ekmek kapısı ikiside.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google adwords'u biliyordum ama küçümsemişim.(bir de reklam vermeyi deneyip yarıda bıraktığım hesapta bir türlü kelime analizini açamıyordum) şimdi kullandım bundan sonra hep kullanırım :) teşekkürler öneriler için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kwfinder da kullanabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Belli bir tool sitesi vermeyeyim ama şöyle de bir ipucu işinize yarar.
İstediğiniz tarzda sitelere ''long tail keyword tool'' / ''google suggest(ion) tool'' / ''auto suggest(ion) tool'' ya da ''keyword suggest(ion) tool'' tarzı türevinde aramalarla yığınla siteye ulaşabilirsiniz. Genelde ücretli, bazıları bir aşamaya kadar free kullanıcılara izin veriyorken, yine çok azı tamamen ücretsiz kullanılabiliyor.
Umarım işinize yarar sitelere rastlarsınız. :)