-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla bız tr etıketını ılk 50 ye sokmuştuk demekkı batırdılar. ısmım @the world du bıraktım işi çünkü türklerin birbirine değilde yabancılara destek vermesınden dolayı. by yesılbag ıle orada baya yorumlaştık baya şeyler yaptık sırf ılk 50 gırelım dıye fakat bız yaparken dıgerlerı hıc cabalmıyordu bıraktım ben steemetı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
learner
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar bu sitenin mantığını anlamadım bilen biri anlatsın. Sitede bildiğim kadarıyla reklam falan yok. Site nereden kazanç sağlayıp iki üç kelime bir şey yazdı diğerleri de oy verdi diye dolar yağdırıyor bu dağıttıkları parayı nereden temin ediyorlar. ?
İkinci şey bu para kazanma olayı makale yayınladıktan bir hafta sonra duruyor mu? Oy verilmesine rağmen sonradan kazanç artmıyor. Aydınlatacak kişiye selamlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
learner
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Steem coin ile alakası yok diye okumuştum. Hatta kullanıcılara ödül olarak dağıttığı için coinin değeri düşüyormuş. Sen 10.000 dolar verip coin alıyorsun senin aldığın kadarını ona buna bedavadan dağıtınca ne olacağı belli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar steemette kazanmak ıstıyorsanız ıngılızce içerikler yazın ve steemıte faydalı eklentıler uygulamaları yazın sistem şu şekılde çalışıyor yazıyı yazıyorsunuz okuyanlar begenırse begenıyor fakat begenme de su sekılde begenen kişinin seviyesıne bağlı ve begenme gucune baglı kımısı 5 sdb lık begenıyor kımısı 0,01 sdb lık tamamen gucune baglı bildiğiniz makaleyı yazıyorsunuz mıllet okuyor dedıgım gıbı begenenlerın begenme gucune baglı benım tavsıyem baştada dedıgım gıbı steemet hakkında ve steemıte fayda olacak şeylerı veyahut yabancı dızılerı tanıtma gıbı şeylerı yabancı dılde yazın o zaman çok guzel kazanabılırsınız yoksa turkçe ile kazanmak o kadar kolay degıl. yabancı dıl bılen kısılerın çok güzel kazanç yapacak bir sistemdir
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
UI / Visual Design, UX Design
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sonicboom,evreninsirlari 1tane daha hesaba sahibim fakat onu yazmayacağım.
If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.