-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Genel
-
-
Ad Soyad
S** V**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Adsense ile ilgili sorunlarım vardı, çift adsese hesabı gibi. Bu sorunları giderdim ve hesabım onaylandı. Reklam yayınlayabilirsiniz mailini de aldım.
Reklamları ilk önce teknobit temasına ekledim ancak göstermedi. sonrasında temayı değiştirdim yine olmadı.
Ad inserter ile denedim olmadı, yani tüm yöntemleri denememe rağmen reklam bannerlarını boş bile göremiyorum.
Bu durumda ne yapmam gerektiği ile ilgili ne yapmam gerekiyor? desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Onaylandıktan sonra kodları yerleştirdikten sonra bir süre bekleyeceksin hemen yayınlanmıyor reklamlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam otomatik reklam da reklamın gözükmesi tahminen 2 gün sürebiliyor. Kendiniz reklam kodu oluşturur ve siteye eklerseniz o reklamın gözükmesi 2 saat kadar sürebiliyor.
Tabi burada asıl önemli olan konu reklamı dogru yere yerleştirip yerleştirmediğinizdir. Birde Tarayıcı önbellekleme veya benzeri bir sistem kullanıyorsan (CDN gibi) bundan dolayı yeni eklediğin kodlar sitede gözükmeyebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam kodları eklediysen gerisine karışma. En geç bir haftaya reklamlar gözüküyor
turker71
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO/Wordpress
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Bende de ilk başlarda reklamlar gözükmüyordu. Kodlar yavaş yavaş oturur canını sıkma, adsense onaylandıysa gerisi hallolur. Hayırlı olsun bu arada :)