-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam uyarılarınız için çok teşekkür ederim ilk defa böyle bir işe giriştim çok fazla hatamın olduğunun bende farkındayım sadece bu site ile kalmayacağım diğer çalışmalarda bu hataları elimden geldiğince azaltacağım anaystic kodlarını alt tarafta koydum sayfanın neden geç yüklendiğini anlamadım normalde 5 saniyeden kısa 1-2 saniyede sayfanın tamamı yüklenirdi linklerimi doğru yaptığımı düşünüyordum sef link kullanmıştım ürünleri görüntülemede profilleri görüntülemede vs
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam çok teşekkürler tekrardan dediklerinize göre sitemi düzenledim script kodlarını alta aldım yorum satırlarını sildim titleyide düzelttim şimdi dahili css dosyalarımda çok fazla kullandım onlarıda yarın kaldıracağım şimdilik kapatıyorum yardımlarınız için çok teşekkür ederim iyi geceler hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Professional SEO Expert
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Siteniz wordpress ise SEO eklentinizden değil ise kaynak kodlardan gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra kısa bir zaman içerisinde değişiklik olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam php ile yaptim index de istedigim.gibi gorunuyor ama linkini verip biryerde paylasmaya kalkinca malesef
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şimdi dahili bütün css dosyalarını tek dosyada topladım sadece 2 sayfada head tagı kaldı onu headere alınca diğer dosyalarla çakışıyor mecburen umarım açıklamalar çabuk değişir
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@cpolat hocam bütün dahili css leri tek dosya da topladım ama product-detail sayfasın da ki resimleri görüntülemede kullandığım css dosyalarını header da tanımlayınca sayfalar karışıyor mecbur öyle yaptım footer i de bir şeylerle oynarken bozmuşum anlaşılan orayıda düzelticem