Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Benimde amacım kimseyi kırmak değil zaten. Eğer sert davrandıysam özür dilerim.
Ancak bildiğin üzere Türkiyedeki ip adresleri değişkendir. O ip adresini banlaman ileride bir başka gerçek kullanıcıyı banlamana sebebiyet verebilir.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
rosso
Belkide olabilirdi.
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kurum Müdürü
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bir firmadan host almiştım.yıllık x liraya.günlük tekil sayım ilk 2 ay 10-50 arasındaydı.Diğer aylar 200-500 olmaya başladı.Birgün siteme girdim sitem suspend yemis hostcuya sordum saldırı var dedi.Neyse bekledik bir kaç saat açmadı tam 1 gün sonra sitem açıldı.Saldırı sürekli var dedi.Anadayfaya index.html atim yine olmadı cloud sitesine yonlendirdim yine olmadi.En son bana sunucu verelim saldırıları kaldırır dedi.Sitem ilçe haber sitesi olduğu için kapalı kalmaması gerekiyordu.Sunucu cok yüksek geldi bana.Hemen hostgatorden kampanya ile host aldim yedeğimi yukledim dns yonlendirdim artik dnslerib oturmasini bekledim sabah oldu dns oturdu.ve yaklasik 2 ay gecti sitem bir saniye bile kapanmadi.Demek istedigim site hiti artinca bazi hostcular para kırpmak için bu sekilde uydurmalar uretebilir.Veya hostunucun bulundugu makinedeki baska bir site saldiri yiyordur.sizde etkileniyorsunuz