-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar! Sizlere merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum. Mesela Amerikada bir arkadaşınız var. Ve siz hergün sizin sitenize giriyor. Günde üç defa yani sabah öğlen akşam sitenizde bir kere reklamı tıklıyor. Bu tıklamaların 3üde sayılır mı yoksa sadece bir tanesi mi sayılır?
NOT: Siteme Almanyadan yapılan tıklama başına 5 tl veriyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://wmtrend.blogspot.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kimyager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hergün aynı kullanıcı 3 defa tıklarsa banlanırsın google bunu çok iyi takip ediyor hesap kapandığında pisman olursun söyliyim dedim :) tabi kullanıcı girip direk reklama tıklıyorsa siteye direk tarayıcıya yzıp gelip tıklıyorsa bunları hepsi bir kriter
1 kişi bu mesajı beğendi.
Php Scriptler https://www.phpscripttr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuya ek olarak, bu kisiler cogalsa yani bolgeler degisip abd,almanya,fransa lokasyonlu kisiler tiklasa ve o kisiler arkadaslarina tavsiye etseler nasil olur, sanirim anlata bildim.
Ngin
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben de merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum. Çoğu kişi VPN kullanıyor. Örneğin VPN ile Almanya üzerinden bağlanan biri ana lokasyonu Almanya olan biriyle aynı reklamı mı görür?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
karşınızda milyarlarca dolar bütçeye sahip, dünyanın en büyük mühendislerini bünyesinde barındıran google var. bu tip ufak oyunları hayatta yemezler. sonuç hüsran olur adsense banlanır.
kesinlikle böyle bir olaya, adsensenin oldukça zor olduğu bir dönemde bulaşmamanı tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kimyager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
aynen hocam bunun denemelerini çok yaptık ilk başlarda kazandırır tam ödeme eşiğine gelince banlar kaçarı yok çünkü reklam tıklayanı analiz ediyor mause hareketlerine kdar . ban yedikden sonra adresinize isminize bir daha adsense alamıyorsunuz
Php Scriptler https://www.phpscripttr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Arkadaşlar sitemi hep aynı kişiler hergun geziyorlar yeni açılan konular okuyorlar aynı kişiler arada bir reklam da tikliyorlar doğal olarak bunlara kazanç veriyor mu Google
gakgos
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör
-
-