Merhaba arkadaşlar,
Para kazanmak istiyorum. Bunun için ingilizce web sitesi açmayı planlıyorum. Az çok ingilizcem var ama yeterli değil. Tabi sadece yaz yönetmeyeceğim bu siteyi, okul zamanında da günlük 3-4 saat uğraşırım. Konuya gireyim hemen...
İstediğim şeyler:
-Web site konusunu belirleme(Kazançlı sektör olması)
-Seo ayarlarını en iyi şekilde yapma
-Bir kaç taktik verme
-Uygun domain,hosting ve tema gibi şeyleri ayarlama
-Anahtar kelime, niche (yanlış söylüyor olabilirim kusuruma bakmayın) gibi şeyler
Aklıma gerisi gelmiyorum en iyi şekilde ayarlamamız bizim için çok iyi olacaktır. Fiyat bekliyorum hocalarım...
Ben bu işi eğlenerek yaparım. Bazı facebook gruplarında reklam yaparım her makale için, bunun gibi şeyleri yaparım ben.
Günde 2 adet 300-400 kelimelik seo uyumlu makale ilk aylar için yeterli olacaktır. Bunun için aylık en fazla 400-500 lira falan ayırabilirim...( Bir yazar ile anlaşacağım eğer tanıdığınız var ise benimle görüştürürseniz sevinirim.)
Bunlar dışında söylemek istediğim bir kaç şey daha var...
2-3 ay sonra sitenin en az 200-300 lira aylık kazandırması lazım çünkü aylık 400-500 lira vereceğim için biraz daha masrafım azalır. 5-6 ay sonra ise aylık en az 400-500 lira kazandırması yeterli. 1 yıl sonra artık düzenli bir gelire sahip olmak istiyorum.
Şimdiden teşekkürler bana yardımcı olmanızı istiyorum. Yardımcı olmak istiyorsanız fiyatı özelden ulaştırırsanız sevinirim.