lostyazilim
tr.link

Youtube Türkçe Destek Ekibine Ulaşma Yolu Varmı?

3 Mesajlar 890 Okunma
acebozum
tr.link

yasin11 yasin11 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 165
  • Beğeniler 16 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
bir mail veya başka bir şey alttaki maile denedim fakat dönüşleri bu oldu otomatik olarak yönelndirmelerden ise hiçbir şey olmuyor.

copyright@youtube.com

Sayın İş Ortağı,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler!

Kanalınız YouTube İş Ortağı Programı üyesiyse yardım almak için YouTube İçerik Üreticisi Destek Ekibi'ne e-posta gönderebilirsiniz. Bize ulaşmakta zorluk yaşıyorsanız bunun sebebi uygunluk ölçütlerimizi karşılamamanız olabilir. YouTube İçerik Üretici Blogu yayınımızda son güncellemeler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Yardım için diğer kaynaklarımızdan birini kullanabilirsiniz:

İçerik Üreticilerin sorduğu başlıca sorulara yanıt almak için YouTube Yardım Merkezi veya YouTube Yardım Kanalı'na gidin.

Teknik ekibimize bildirmek istediğiniz bir sorununuz olursa doğrudan youtube.com adresinden bildirimde bulunabilirsiniz. Bunun için herhangi bir ekranın alt kısmından Geri bildirim gönder'i tıklamanız yeterlidir.

Yakın zamanda kanal açmış yeni bir içerik üreticiyseniz YouTube İçerik Üretici Akademisi'ni kullanarak mükemmel orijinal içerikler hazırlama ve kitlenizi genişletme hakkında ipucu edinebilirsiniz.

YouTube Yardım Merkezi'nden uygunluk ölçütlerimiz ve İş Ortağı programına başvuru hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Başvurunuzun ardından, sürecin durumunu İçerik Stüdyosu > Kanal > Para Kazanma'ya giderek kontrol edebilirsiniz.

Kanalınızı geliştirmeye ve mükemmel içerikler üretmeye devam edin.

Saygılarımızla,

YouTube Yasal Destek Ekibi

elektronikssl
webimgo

erhanballci erhanballci Prekast prekast.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 5 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
Valla açıkcası bende bu sorunun cevabını arıyorum ama ne yazıkki hala bulamadım bir süre sonra copright da cevap vermiyor.50 bin takipçisi olan bir kanalım bu arada haksız yere content id yedim müziği kaldırma hakkım var ama kullanamıyorum !

prekast.com.tr

yasin11 yasin11 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 165
  • Beğeniler 16 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
valla var diye biliyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum bende hocam o yüzden konu açmak istedim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al