-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En geç 2 sene içerisinde Vine gibi burada kapanacak arkadaşlar. Artık ünlüler twitteri sürekli kullanmıyor , başta zaten bu amaçla kuruldu. Şimdi sadece siyaset dönüyor. Twitter 2 gündür bot ve spam hesapları temizliyor fenomen ve ünlülerden 100 k ile 4 milyon arasında takipçi kaybı var. Şirket sürekli küçültme politikasına gidiyor , kar etmediğini söylüyor bu temizliğin sebeplerinden biriside server sayısını ve masrafları azaltmak. Gençler arasindada popülerliği azaldı Instagram in uygulamaya Twitter gibi microblog entegre etmesiyle diğer platformlar gibi (Vine,ask.fm,Snapchat,periscope,Tumblr) Twitter'da tarihin tozlu sayfalarına karışacak. İnsanlar artık bu 5 sosyal medyada yapacaklarını tek bir uygulama üzerinden yapabildikleri için diğer uygulamaları bıraktı Facebook bile kullanılmıyor resim instagramdan paylaşıldığı için.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Eleiner
ヅ Senior Back-End Dev.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
İnstagramda yapıyor. Aynı temizliği Twitter devri bitmez. Şu yüzden bitmez içerde dönenlerden haberin yok tamamiyle bi içine karışsan ne paralar dönüyor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Twitter'da güldüğüm kadar hiçbir yerde gülmüyorum. Twitter bitmez, katılmıyorum size.
thanks god
kaanst
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
31, (%94)
Ne olduğunu baştan beri doğru dürüst anlayamadım orasının :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben dükkani kapatırlar giderler demiyorum ona bakarsan tumblr , Vine , ask.fm , snapchat, facebook , periscope hala var aktif olarak sürekli bir kullanan kitlesi kaldımı eskisi gibi ? Hayır yine açık olur ama bunlar gibi bir sürekli kullanıcısı kalmaz twitterin. Bunu kimse inkar edemez Instagram Twitter gibi kıytırık şirketlerle yarışmiyor kendisine rakip görmüyor adamlar ig TV açtı niye? Çünkü rakipleri artık YouTube ve Twitch. Diğer uygulamaları kendilerine entegre edip onları devre dışı bıraktılar. Adamlar kısa sürede mavi tiki herkese açık hale getirecek ve instagramdanda para kazanilacagi ortalarda konuşuluyor. Şuan instagramin tek eksigi yazı yok Twitter'dan bunu alıp kendine koyarsa Twitter'da biter.
Bikere görsel medya artık ön planda yazı devri bitiyor Twitter sırf bu yüzden bile geri kalmaya mahkum ki Instagram ve YouTube'a baktığımızda ciddende oldukça geride kaldi
Fenty
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Vine ile örnek veriyorum Tumblr 'ı aynı sınıfa koymana güldüm :) Tumblr şuanda kendi çapında halen popülerliğini yitirmiş değil keza snapchat de öyle. Twitter bitmez :)
beintru
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ceo at FineArts Medya
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Twitter kolay kolay bitmez gerçi vine için de aynı şeyi söylüyordum bir zamanlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik Uzman
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç bir şey bitmez demeyin
Msn
Mirc
ne oldu haberi olan var mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
learner
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İlk postu okurken yenişafak, ahaber, akit haberi okuyorum sandım.