-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim üzere yabancı (ingilizce) sitelerden kaliteli backlinkler lazım. Öyle çer çöp, spam site olmayan, elinizde gerçekten kaliteli bir liste varsa paylaşabilirseniz sevinirim. Hem böylece tüm WMaraci ailesinin de işine yarar :)
Edit: Sadece liste şeklinde değil eğer ki herkes tek tek site paylaşırsa da bu konuyu düzenleyip ana konu haline getirerek kalıcı bir başlık haline getirebilirim.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
seo uzmanı diye forumda gezinenler kaparlar ;)
mustiefsan eline sağlık
3 kişi bu mesajı beğendi.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Rica ederim, verdiğim linkteki sitelerden özenle alınan backlinkler gözle görülür etkisi oluyor, sadece doğal bir şekilde link almanız gerekli. Sürekli aynı şekilde link almayın yani sadece anahtar kelimenize link vermeyin, düz şekilde hatta resimleri linkleyerek ve hergün biraz biraz aldığınız zaman çok güzel geri dönüşü oluyor herkese iyi çalışmalar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba mustafa bey. Ben verdiğiniz sayfadaki çoğu siteden nasıl link alınacak çözemedim :) Sadece summit article ya da site yazanlara tanıtım şeklinde yazılıp gönderiliyor. O da anca %5-10'u listedekilerin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Boredpanda yı bileniniz vardır bizdeki onedio sitesinin yabancı versiyonu hitleride baya baya iyi, orada üyelik açıp kendi konunuzu oluşturup gönderiyosunuz ve yazı içerisine istediğiniz kadar link koyun ellemiyolar hem onlar kazanıyo hem siz.
1 kişi bu mesajı beğendi.