Merhaba arkadaşlar bugün ailemizden birinin başına gelen **************lık olayı hakkında yardım almak istiyorum özet olarak şu şekilde ;

************** nereden bulduysa ailenin bilgilerini buluyor ve kadını arayarak senin kocan senin kazandığın paraları (kadının dükkanı var) rus kadınlara yediriyor elimde videolar var diyor.

tabii kadının başından kaynar sular dökülüyor neyse sakin kafayla düşünüp tekrar aramasını bekledik aradığında bende oradaydım ses kaydına almaya başladım direk çelişkili konuşmasından anladım ancak kadının dükkanı olduğunu ve aile için bi kaç bilgiyide paylaşınca insan şüpheleniyor neyse ben işte bekçiyim üsküdar bilmem ne karakolunda isterseniz polise gidin şimdi göreve gidiyorum dedi (saat 3 de bekçinin ne görevi varsa ) neyse karakola gittik pek ilgilenmediler savcılığa giderseniz işleminiz daha hızlı sonuçlanır dendi yarın sabah savcılığa gidilecek.

Adamı korkutmak adına tekrar aradım ancak açmadı güzel bir dille mesaj attım konuşalım beş dakika ben kızın abisiyim vs. çıt yok konuşturup delil yapmayı planlıyordum neyse olay bu şekilde en hızlı ve kesin sonucu nasıl alabiliriz yüksek ihtimal video atıcam diye para isteyecekti ? (numarası pasaport üstüne kayıtlı)