Stark_IV
Sosyal Medya Virtüözü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Yanıldığınızı düşünüyorum, twitter son zamanlarda daha da aktifleşmeye başladı
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
4 milyon kullanıcı silince cluster üzerinden 2 tane node mu siliyoruz anlamadım ? Eğer öyleyse güzel bir hayal
asd4129
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu arkadaş şey değil mi ya Website işi bitti diyen 😂 meczup galiba pek önemsemeyin yazdıklarını
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ünlülerin hepsi hala paylaşımlarına devam ediyor. Biten hiç bir şey yok. Ayrıca yabancı twitter kullanıcıları çok aktif. En az 10 yıl daha buradalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Büyük konuşmak gibi olmasın fakat Instagram-Facebook kapanır, Twitter yine de kapanmaz :)
Eğlence, ünlüler, siyaset, haber, spor, finans, kitap, film, webmaster, yemek, otomobil... İlgi alanın hangileriyse takip etme olanağın var, ve uzun uzun yazılar okumak zorunda da değilsin, karakter sınırı var.
Bütün gün yoğundun ve eline telefonu alamadın diyelim. Gece uyumadan önce aç Twitter'ı bir kez yenile :) Gün boyu atılan Twitlere sadece 5 dakika göz gezdir. Ne Wordpress'in aldığı güncellemeyi kaçırırsın, ne tuttuğun takımın transfer sezonu için ilgilendiği oyuncuyu kaçırırsın ne de takip ettiğin haber profili sayesinde gündemi kaçırırsın. Telefonun mu bozuldu yaz Apple/Samsung desteğe dönsünler anında :)
İşin özü, ne Instagram ne de diğer sosyal medya sitelerinin, Twitter'ın vaadettiği pratikliği ve görselliği kısa süre içerisinde kendi markalarına eklemeleri zor görünüyor.
dawn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
En baba batan site myspace'idi kimse myspace kadar sağlam batamaz.=) Twitter gelirsek yeni birşeyler geliştirir kurtarır durumu .
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kendini yenilemeyen geliştirmeyen çağına ayak uydurmayan her platform unutulmaya mahkumdur, örnekleri de ortada mIRC kaçınız biliyorsunuz halbuki zamanın facebook, twitter görevini üstleniyordu.
msn microsoftun iş bilmezliği yüzünden geliştirilemedi ve kapatıldı.
bunun gibi bir çok örnek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
tedem
npm run dev
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Aktif bir Twitter kullanıcısıyım. Geçmişi göz önünde bulundurduğumuzda kesin konuşamayız ama ben Twitter'ın biteceğini düşünmüyorum. Twitter'ın son zamanlarda aldığı kararların yerinde olduğunu düşünüyorum.