-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bugün sipariş vermeyi düşünüyoruz... ilgi durumları nedir sunucudan memnun kalırmıyız detayları yazarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
saat 10:45 siparişimiz ile yeterince bilgilendirdiler.. saçma sorulara sabırla cevap verdiler..
bahsedildiği gibi sunucular hızlı ise piyasaya hızlı giriş yapacak firmadır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Adwords danismani
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Vps aldim yaklasik 4-5 tane bir sorun yasamadim. Ucuz diye basta bende korktum ama sikinti olmadi. Destekleri biraz yavas daha hizli olabilir ama ilgililer.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hazirandan beri VDS paketim var. Desteğe pek gereksinim duymadım. Bugüne kadar da bakım sırasında 6-7 saat kapalı kaldı o kadar.
Destek epostaları bende daima hızlıydılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
menkul ve gayrimenkul
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Makdos bilişim hesabımda kredi yani önceden ödenmiş bakiye olmasına rağmen oradaki bakiyeyi kontrol etmeden ödeme yapılmaması sebebiyle serverımı sildi. İçindeki verilerin hiçbir şekilde yedeği alınmamış ve verilerim kayboldu. Yazılımcı çocuk tavsiye etti diye server almıştım ancak kurumsal olmayan böyle firmalarla çalışmanın bedeli ağır oldu! Üstelik kredi bakiyesindeki tutarı iade talebi yapmak istediğimde de iademiz yok krediyi kullanmak zorundasınız dediler. Bunu nasıl bir ticaret mantığıdır? Hatalarını kabul etmek yerine Özlem ve Muslu diye çalışanları küstahça ve ukalaca konuştular! Yazık bu bilişim sektörüne denetim ve minimum yeterlilik kuralları getirilmesi lazım. Önüne gelen hosting şirketi açıyor! Bir de yaptıklarının hukuki bir dayanağı olmadığını söylediğimde git istediğini yap dediler, biz hiç dava kaybetmedik diye üste çıkmaya çalışıyorlar. Kesinlikle uzak durun!
1 kişi bu mesajı beğendi.
Cemorg
Php Developer
Bronz Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yıllardır çalışırım sunucudunyasi ismi altında hizmet verdiklerinde de on numaraydılar makdos oldular yine on numaralar. Teknik destekleri efendi insanlar işleri olmayan konularda bile bizlik bişi yok demek yerine oturur sizinle uğraşırlar.