negiu adlı üyeden alıntı
Sözleşmeniz var mı? Ödemeyi başlangıçta mı alıyorsunuz? Anlaştığınız içerik sağlayıcı mı var ,yoksa ekipten mi? Daha sonra içerik desteği sağlar mısınız? Ekstra reklam giderimiz olur mu? İşin sosyal medya ayağı bu ücrete dahil mi?
Selamlar. Sözleşme ve faturanız ödeme akabinde iletilmektedir. Ödemeye KDV dahildir.
Ödeme ile birlikte işlemlere başlıyoruz. Önce sektör seçimi akabinde alan adınız - hosting, cdn vb işlemleriniz ile süreç konumuzda yazdığımız gibi devam ediyor. Tüm masraflar bize ait oluyor. Sizin ekstra hiçbir gideriniz olmuyor.
Sunucu konusunda kendimize ait OVH datacenter da sunucumuzda barındırma yapıyoruz. Fransa lokasyon dedicated ip de size özel barınıyorsunuz.
Sosyal medya ile ilgili herhangi bir çalışma yapmıyoruz. Niche sektörde ihtiyaç da duymuyoruz.
PM üzerinden verebileceğimiz özel bir bilgi bulunmuyor. Merak ettiklerinizi PM gönderebilir veya konu altından sorabilirsiniz. Konu içerisinde bir çok soruyu cevapladık. İncelerseniz ve aklınıza takılan sorular olursa yine PM göndererek tüm sorularınızı sorabilirsiniz.
Sözleşme kişiye özel hazırlanmaktadır. Kişisel bilgileriniz, size ait sektör ve site adresiniz vb bilgileri içerir. Bu nedenle sözleşme örneği iletemiyorum. Ancak ben sözleşmenizi görmek istiyorum derseniz PM gönderin, size özel sözleşme örneği hazırlayalım.