-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Merhaba,
Öncelikle mobilden girdiğimi belirtmek isterim.
Logo'nun değiştirilmesi taraftarıyım. Sitenin arkaplanın siyah olması biraz tuhaf olmuş. Bence ziyaretçiye 2 seçeneğide sunmanız lazım. Varsayılan renk beyaz olur, birde gece modu eklersiniz mesela.
İçeriklerinizin içlerine girmedim ancak dışarıdan baktığım zaman çok farklı konular var.
Ana sayfada kategorilendirmeye gitmelisiniz diye düşünüyorum. Örneğin Sağlık adı altında, sağlık yazılarının son 3 tanesini, Oyun adı altında, oyun hakkında yazdıklarınızın son 3 tanesi gibi. Bir çok temada anlatmak istediğim özellik aslında var..
Örnek bileşen diye bir kısımıda unuttunuz mu bilmiyorum ama iletişim sayfasına girdiğimde gördüm :)
Site genel içerikli ama siteye ait sosyal medya adreslerini eklemek yerine sanırım kendi hesaplarınızın adreslerini vermişsiniz..
Bunun dışında şuanlık bir sıkıntı göremedim.
Emek vermeye devam :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de öncellikle teşekkür ederim inceleyip yorumlarınızı belirttiğiniz için. Ana sayfayı kategorilendirme tavsiyenizi uygulamaya çalışacağım ilk başta da yazdığım gibi henüz 1 haftalık bi site kurcalaya kurcalaya çözmeye çalışıyorum ve evet iletişim sayfasındaki örnek bileşeni kaldırmayı unutmuşum hatirlattiginiz için teşekkür ederim :) sosyal medya ikonlarınin da boş durmaması için kendi profil adreslerimi koymuştum şimdilik zaten pek bakan olmaz diye ama 1-2 güne sitem için Facebook Twitter Instagram hesapları da açmayı planlıyorum yazılarımı paylaşmak için o linkleri de değiştireceğim. Tekrardan teşekkür ederim incelemeniz ve tavsiyeleriniz için iyi günler :)
gendue.com
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Tasarımı acilen değiştirmen gerekli diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-