lostyazilim
tr.link

İlk sitem hakkında yorum ve önerilerinizi bekliyorum

5 Mesajlar 646 Okunma
lstbozum
tr.link

gendue gendue WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Y**
  • Mesajlar 133
  • Beğeniler 58 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar ben site yapımıyla bu yıl ilgilenmeye başladım ve yaklaşık 1 hafta önce de wordpress ile ilk sitemi açtım. Sitemi çeşitli kategorilerde bilgi vermek üzerine kurdum. Hem wordpress hakkında hem de sitemi nasıl daha iyi bir konuma getirebileceğim hakkında fikir verebilirseniz çok sevinirim iyi günler. :)
siteme buradan ulaşabilirsiniz.

gendue.com
wmaraci
reklam

UyuzWeb UyuzWeb Yardımsever Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Aircraft Powerplant
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 988
  • Beğeniler 40 / 200
  • Ticaret 24, (%100)
Merhaba,
Öncelikle mobilden girdiğimi belirtmek isterim.
Logo'nun değiştirilmesi taraftarıyım. Sitenin arkaplanın siyah olması biraz tuhaf olmuş. Bence ziyaretçiye 2 seçeneğide sunmanız lazım. Varsayılan renk beyaz olur, birde gece modu eklersiniz mesela.
İçeriklerinizin içlerine girmedim ancak dışarıdan baktığım zaman çok farklı konular var.
Ana sayfada kategorilendirmeye gitmelisiniz diye düşünüyorum. Örneğin Sağlık adı altında, sağlık yazılarının son 3 tanesini, Oyun adı altında, oyun hakkında yazdıklarınızın son 3 tanesi gibi. Bir çok temada anlatmak istediğim özellik aslında var..
Örnek bileşen diye bir kısımıda unuttunuz mu bilmiyorum ama iletişim sayfasına girdiğimde gördüm :)
Site genel içerikli ama siteye ait sosyal medya adreslerini eklemek yerine sanırım kendi hesaplarınızın adreslerini vermişsiniz..

Bunun dışında şuanlık bir sıkıntı göremedim.
Emek vermeye devam :)
gendue

kişi bu mesajı beğendi.

Geri dönüş için mesajı alıntılayın.

• Üyelik 15.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Y**
  • Mesajlar 133
  • Beğeniler 58 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Ben de öncellikle teşekkür ederim inceleyip yorumlarınızı belirttiğiniz için. Ana sayfayı kategorilendirme tavsiyenizi uygulamaya çalışacağım ilk başta da yazdığım gibi henüz 1 haftalık bi site kurcalaya kurcalaya çözmeye çalışıyorum ve evet iletişim sayfasındaki örnek bileşeni kaldırmayı unutmuşum hatirlattiginiz için teşekkür ederim :) sosyal medya ikonlarınin da boş durmaması için kendi profil adreslerimi koymuştum şimdilik zaten pek bakan olmaz diye ama 1-2 güne sitem için Facebook Twitter Instagram hesapları da açmayı planlıyorum yazılarımı paylaşmak için o linkleri de değiştireceğim. Tekrardan teşekkür ederim incelemeniz ve tavsiyeleriniz için iyi günler :)

gendue.com

worldww worldww Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 2112
  • Beğeniler 626 / 737
  • Ticaret 4, (%100)
Tasarımı acilen değiştirmen gerekli diye düşünüyorum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Y**
  • Mesajlar 133
  • Beğeniler 58 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Temayı mı değiştireyim yani ?

gendue.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al