-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Arkadaşlar instagram da artık keşfetin çok önemli olduğundna bahsediliyor peki bu keşfet tecrübeleriniz nelerdir ?
Evet tecrübeler kolay kolay paylaşılmaz biliyorum ama yinede paylaşmak isteyen olursa çok seviniriz ;
Bu tecrübelerden kastım ne ?
- Mesela kaç gibi bir beğenme yada kaydetme yada etkileşim oldumu keşfete düşüyor gönderiler ?
- İşletme hesabına geçmiş bir insatagram sayfasında keşfete düştüğünü nasıl anlarsınız ?
- bu kaydet yapan hesapların takipçi sayısı önemli mi keşfet için ? Yani insanlar şundna bahsediyor 100 k olan 3 4 hesap sizin gönderinixi kaydet yapsa daha çabuk keşfete düşüyorsunuz gibi,
- Bu keşfet grupları gerçekten işe yarıyor mu keşfete düşüyorlar mı ?
Hepinize teşekkür ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ben instagram sayfa işinde biraz yeniyim. ooo şeklinde yorum yaparak 100 yorum , 80 beğenme ve 7 - 8 kaydetmeden sonra 40 - 50 erişim alıyorum keşfetten.
Birisi ile konuşmuştum 30'ar kişilik 10 tane keşfet grubundaymış, her attığı gönderileri oraya da atıp yorum beğeni ve kaydetme istiyormuş. Keşfet'e düşüp 5 ayda 30k hesap kasmış.
Konuya işin hakimi olan kişiler el atıp aslında tecrübelerini anlatsa çok güzel olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Keşfetin algoritmasını biliyorum. Her attığım gönderi keşfete düşüyor. Bu biraz emek ister zaman ister. İlk başlarda düşmezse pes etmeyin. Çok fazla etkileşim alın şimdiden ilerde çok işinize yarayacak. İnstagram otomatik keşfete alıyor bazı kullanıcıları devamlı. Belirli saatiniz olsun paylaşım atmak için, düzenli olarak etkileşim içine girmeniz gerekir. Bol bol yorum kaydetme gelmesi gerekir öncelik takipçilerden. Daha bir sürü detay var da her şey bir anda yazılmaz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bu gruplara bir biz giremedik ya. Şu forumda adam akıllı bi grup kuralımda hepimiz kazanalım.