fRee
Be fRee
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Themeforest'den tema satın alan arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur,
tema satın alındıktan sonra herhangi bi lisans dosyası api key bi yere yazılıyor mu konuluyor ekleniyor mu? Themeforest sitesinde kullanıcı panelimize herhangi bir lisans key giriliyor mu?
Temayı yükledikten sonra herhangi bir işlem gerekiyor mu? Tema üzerinde girebileceğimiz bir lisans şifresi key vs. si
Direkt ftp ye atsak kursak sorun olur mu yapılacak işlemler var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam bu yayımcıdan yayımcıya değişir. Mesela daha önce aldığım temada lisans kodu veriyordu sadece 1 sitede kullanabiliyordum. Sonradan tema aldım lisans felan yok ;)
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
1- Yapımcının metoduna göre değişiyor. Envoto üzerinden item purch code ile aktivasyon yaptıranda var, tek kullanımlık generic lisans ile sağlayanda
2- Genişletilmiş lisans alınmamışsa genellikle 1 domain izni bulunduğundan(tema yayıncısına göre değişiyor) açık kaynak olarak içerisinde domain doğrulama fonksiyonları ekleniyor.(İlk kurulan domaine direk lisanslanabiliyor.)
Bunun dışında yayıncı dokümantasyonda aksini belirtmedikçe yaptığınız tüm kurulum aşamalarını doğru kabul edebilirsiniz. Spesifik bir kaç tema harici çoğu otomatik lisans doğrulamalı
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bir temayı 3 siteme yüklediğim oldu ama bir problem olmadı. Denemek içindi tabi sonra tek siteye düşürdüm. Temadan temaya değişebiliyor.