lostyazilim
tr.link

Dropshipping ile ilgili takıldığım noktalar - Vergi Levhası

19 Mesajlar 2.232 Okunma
lstbozum
tr.link

godofwar61 godofwar61 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 4 / 18
  • Ticaret 6, (%100)

ismaildondu adlı üyeden alıntı

Dropshoping olayı sorunlu hocam hiç ama hiç girmeyin ekim nazım kaya diye bir adam var bu ünlü etti türkiyede yok para kazanıyoruz yok şey adam 100 doların peşine düşmüş villaları var sözde dropshopingden kazanmış dediğim gibi eğitim setini alsanız veya almazsanız bir şey değişmez dropshopinge kar amaçlı gireceksiiz fakat 7 8 ayda kendinizi zor amorti edersiniz oda zor bir çok tanıdığım var ve hiç biri kar elde edemedi sandığınız gibi kolay değil artık facebook reklamları işe yaramıyor instagram işe yaramıyor inanın bana instagramda butik sayfası açsanız daha erken amorti edersiniz çok kötü bir iş dropshoping işi her türlü zarar edersiniz ve ödeme almak sıkıntılı

Hocam bende instagramdan ekim kaya yı takip ediyorum.Bana da yaptıkları eğitim setleri falan biraz hikaye gibi geliyor tam anlamıyla ne düşünüyorsunuz bu kişi hakkında?

wmaraci
reklam

cheeky cheeky WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Diğer
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 11 / 10
  • Ticaret 5, (%100)
Kar oranın yıllık belli bir rakamın üzerindeyse vergi mükellefi olmaktan çekinmeyin hocam. Normalde 5 liraya sattığınız ürünü bahsettiğiniz sitelerde 8 lira olarak listelemeniz gerekecektir. Oradan alacağınız ödemeler bildiğim kadarı ile vergisi ödenmiş harcamalar olacak.Yanlışım var ise düzeltin.

• Üyelik 12.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Diğer
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 11 / 10
  • Ticaret 5, (%100)
Bir de genç girişimcilerin vergi muafiyeti durumu var şahıs şirketi kurduklarında. Bunu da değerlendirirsin. Şahıs şirketini kurup vergi levhası alman 1 gün sürer, vergi borcun dert olmadıkça da aynı hızla 1 günde kapatırsın.
https://egirisim.com/2016/08/31/genc-girisimciler-icin-29-yas-alti-vergi-muafiyeti-kanunu-getirildi/

Nginx Nginx sosyomarkt.com Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Sosyal Medya Danışmanlık
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 18 / 16
  • Ticaret 3, (%100)

anilcagliyan adlı üyeden alıntı

bu işleri türkiyede 1000 lerce kişi yapıyor. Youtube üzerinde bir çok video çekildi bu yolla para kazanılmayacağına dair. Nasıl para kazanılırdan ziyade nasıl kazanılmadığını anlatan bir çok video çekildi. Türkiyede yurtdışı üzerinde yer alan bir site üzerinde satış yapmak çok maliyetli olucaktır.

Yahu anlamıyorum dropshipping diyince aklınıza neden yurt dışı geliyor bu isimler geliyor ben 2 yıldır yapıyorum bir kazancı var demek ki ayrıca yurt dışında yapmıyorum sadece işimi büyütmek için n11 , hepsiburada.com ' a vs girmek istiyorum.

cheeky adlı üyeden alıntı

Bir de genç girişimcilerin vergi muafiyeti durumu var şahıs şirketi kurduklarında. Bunu da değerlendirirsin. Şahıs şirketini kurup vergi levhası alman 1 gün sürer, vergi borcun dert olmadıkça da aynı hızla 1 günde kapatırsın.
https://egirisim.com/2016/08/31/genc-girisimciler-icin-29-yas-alti-vergi-muafiyeti-kanunu-getirildi/

Çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için.

iyi forumlar.

wmaraci
wmaraci

anilcagliyan anilcagliyan WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 331 / 333
  • Ticaret 11, (%100)
DenizDemirci 2yıldır yapıyorsun ve vergi ile alakan yok öyle mi? O zaman seni bir şikayet ediyim gerekli yerlere.

• Üyelik 12.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Diğer
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 11 / 10
  • Ticaret 5, (%100)
Arkadaşlar mala aracı olmak dropshippindir zaten. Ekim nazım kaya p.ç etti mevzuyu maalesef :)
evvelden takip ettiğim bir girişimciydi, iddaa kuponu satan elemanlardan farkı kalmadı gözümde. Adam dropshipping ile girdi, kız tavlama eğitimi falan vermeye başladı.

Nginx Nginx sosyomarkt.com Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Sosyal Medya Danışmanlık
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 18 / 16
  • Ticaret 3, (%100)

anilcagliyan adlı üyeden alıntı

DenizDemirci 2yıldır yapıyorsun ve vergi ile alakan yok öyle mi? O zaman seni bir şikayet ediyim gerekli yerlere.

//////

ismaildondu ismaildondu www.ismaildnd.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 12 / 15
  • Ticaret 1, (%100)

godofwar61 adlı üyeden alıntı

Hocam bende instagramdan ekim kaya yı takip ediyorum.Bana da yaptıkları eğitim setleri falan biraz hikaye gibi geliyor tam anlamıyla ne düşünüyorsunuz bu kişi hakkında?

Yalan dolan hocam 1. si sen o kadar para kazanıyorsan başkalarının bu işi öğrenmesini istemezsin aralarında 1 si ciddi para basar yapar korkusuyla
2. o kadar para kazanıyorsan 100 doların peşine düşmessin

godofwar61 godofwar61 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 4 / 18
  • Ticaret 6, (%100)
ismaildondu vallaha bende öyle düşünüyorum yani tamam mesela diyelim ki işi cidden tutturdun böyle bir şey yapıyorsun ve de dedin ki ben yapıyorum öğreteyim bir kişiye bunu 100-200 dolara mı yapar :)
ismaildondu

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al