-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Sosyal Medya ve Apps
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
netspeed adında firma var o da ************* alt yapısını kullanıyor ama müşteri hizmetleri gayet iyi fiyatlarıda uygun. Gözden geçirmenizi tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bu konu da herkesin fikirlerini öne çıkaracak kendince haklı sebepleri vardır. 5-6 sene kadar *************a dayanmak zorunda kalmışbir kullanıcı olarak yazıyorum.
Adsl 16 mbps'e kadar internet vereceklerini söyleyip 5in üstüne hiç çıkarmayan bir servis saglayıcı bu *************. Sürekli arıza kaydı oluşturup durduk bir sorun olmadıgını söyleyip duruyorlar tabiki. Yani çağrı merkezi olsa ne işini yapmadıktan sonra. Ben şikayetçi oldukça paket yukseltmemi istediler.
Ya mantık var. Bana aynı altyapı uzerinden paket yukseltince daha iyi hızlar verecekmiş. Benim zaten 16 mbps e kadar internetim var. Sen bana kısıtlayıp maks 5 veriyorsun. Dayanılmaz bir hal aldı artık. Vdsl e geçtim. 35 mbps e kadardı sanırım. Gelen hız maks 8-9mbps :D Dalga geçiyorlar.
Taahhüt falan umrumda olmadı. Tası taragı toplayıp geçtim türknete. Zaten taahhüt bozma bedelinin 120 lirasını ödediler. Arkadasını getirden 1 ay da bedava kullandım. 180 lira para almadılar yani. He müşteri hizmetleri sesli yanıt sadece. Ama inanın ben hiç zorluk yasamadım, ihtiyacım cok olmadıgından olabilir.
Geçiş yapmadan önce sorgulamada 32mbps e kadar destekliyor bölgeniz dedi. Kabul dedik. ******* vdsl den turknet vdsle geçişte kablo bile çıkarmadım modemden her sey aynı. 8mbps den 30 mbps i gordum anında. Ve sabit olarak 30mbps. Hız dusumu hiç yaşamıyorum. Taahhütüm yok, akk yok. Çok mu sorun oldu döner giderim. Bu kadar basit.
Ben bi deneyin derim TurkNeti. Cunku kaybedeceğiniz hiç bir şey yok. Arkadasını getirden de 1 ay ödeme yapmazsınız. (Kodu herhangi birinden bulursunuz, ben de verebilirim)