cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir tek geri bağlantı ile seo olmaz. Yüzlerce etken var. Ayrıca geri bağlantı aldığınız site sizin sitenizden daha düşük bir seviyedeyse etkisi çok çok az olacaktır. Kaldıki bu tür link çıkışı için kullanılan sitelerin google gözünde bir değeri yok.
Hayır anlamadığım başka bir konuda insanlar bu tür şeylere uğraştıkları kadar ve harcadıkları kadar kendi siteleri ile ilgilenseler zaten otomatik olarak yükselecekler fakat yinede anlaşılmaz bir şekilde insanlar böyle işlere yönelerek hem boşa kürek çekmiş oluyorlar hemde gereksiz bir ticaret alanı açarak sahtekarların ekmeğine bal sürüyorlar.
Tavsiyem o geri bağlantıları boşverin ve sitenizi daha faydalı ve dolu hale getirmeye çalışın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
sevkiyat
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
evet ilgisiz baclinkler ters tepiyor kardan çok zararı var, ilgili sitelere baclink vermelisin amca oğlu sitelere, seninki ile benzerlik gösteren sitelere. mesela wepmaster siten varsa bu siteye baclink vereceksin gibi düşün. hele ilgili siteye banner verdinmi uçarsın böylede bişey var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
hep ana sayfaya basıyorsunuz backlinkleri tüm sayfalar için ayrı ayrı backlink yaptırın
youtube bayi
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence de backlink işi saçma . Türkiye’de bile birçok backlink siteleri mevcut . Kim bilir yabancı ülkelerde durum nasıl . Haliyle bu kadar meydanda olan bir şeyi google ın duymaması imkansız . Yani, google bunlardan haberdar olup da kayıtsız kalacağını düşünmüyorum , ya eskisi gibi bir önemi olmuyordur ya da özellikle backlink, siteler için zararlı oluyordur diye düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
metaratör,inci 2.nesil yazar
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
aylık 2 milyon hitli kadın sitem var sadece 3 tane sağlam banclink aldım onlarda sitemle aynı kategoride 100 tane banclink alacağına 1 tane sağlam al yeter
gakgos
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bakın backlink çalışması çok önemlidir; ancak doğru bir şekilde kullanıldığı zaman çok önemlidir. Yanlış kullanılırsa tıpkı bu şekilde olur. Örnek veriyorum kadın siten var o zaman sen kadın ağırlı olan sitelerden backlink alman gerekiyor. Bu backlinki de bu işi yapanlardan almayacaksın doğal bir şekilde alacaksın. Çünkü bu işi yapanlar tm senin siten kadın sitesi bak kadın ağırlıklı da pa değeri yüksek siteden backlink veriyorum der ama sana verdiği backlinki bir çok kişiye verir bununda bir faydası olmaz.
Gglog
bloglara frm kurmayın!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kalitesiz backlink almışsın.
Little things affect little minds.
mrugur
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki sadece bana özel backlink olursa iyi mi olur yoksa kötümü ? Bilgim sıfır maruz görün
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
gidip de 5 liradan başlayan dev seo paketleri başlıklı bir yerden backlink alımı yapıyorsanız backlinkler evet faydasız olur. Ancak içeriğiniz ile alakalı, hit sahibi sitelerden alacak olduğunuz backlinkler sitenize faydalı olacaktır. Bunlarında etkisini tam anlamıyla görebilmek için 1-3 ay aralığına ihtiyaç vardır. Ayrıca backlinkleri site linkinden ziyade tanıtım yazıları içerisinde alt sayfalara alırsanız daha makbul olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
"0" backlinki olan iki sitem oldu.
Birincisi hala bende. Günde 300 hite 8-10 tl civarı adsense kazandırıyor.
Diğeri de günde 3-4 bin hiti olan bir siteydi. 30-40 tl kazandırıyordu o da sattım geçenlerde..
Siteler Türkçe.
Google'a akıl sır ermiyor kısacası..