lostyazilim
tr.link

Site Birleştirme

6 Mesajlar 670 Okunma
acebozum
tr.link

Ercany Ercany WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 752
  • Beğeniler 231 / 190
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,
Site birleştirme gibi bir olay var mı? Seoda zararı olur mu? Aynı kategoride 2 sitem var. Bunları tek bir alan adında toplamak istiyorum. Yaklaşık 650 içeriği aktarma yapmak istiyorum. Ama tüm yazılar indexli ve çoğu ilk 3 sayfa içerisinde. Bu şekilde devam ederse hangisine seo yatırımı yapmam gerektiğinde emin olamıyorum. Hitleri aynı, gelirleri aynı neredeyse.

googleasistan
webimgo

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)
Hocam bende birkaç gun bu tarz konu açmıştım. 3 tane yorum geldi ama belki fikir verebilir.

https://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/4-siteyi-tek-sitede-toplamak-istiyorum-search-engine-optimization-zarari-olur-518256.html

Bu arada ben hit kaybetme korkusunda siteleri birleştirmedim. :D
Ercany

kişi bu mesajı beğendi.

Ercany Ercany WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 752
  • Beğeniler 231 / 190
  • Ticaret 0, (%0)
Konuyu okudum hocam, bende çok ikilemdeyim. İki site için sürekli olarak çalışma yapana kadar tek bir site için çalışmanın daha faydalı olacağını düşünüyorum ama seçimde yapamıyorum aralarında :D
ASametYildirim

kişi bu mesajı beğendi.

ONE ONE Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Web hizmetleri - SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 8 / 154
  • Ticaret 11, (%82)
Şöyle bir mantık yürütelim. Site aynı kategoride olacağı için aynı konu üzerine iki sitede de aynı tarzda içerikler var. Örneğin birinide '' x marka araba özellikleri '' diğerinde '' x marka araba özelikleri nedir '' başlıklı iki adet makale bulunuyor. Sonuçta ikiside aynı konuyu ele alıyor. Bu birleşmede pek çok çift makale olacağı için tamamen spama yönelik olarak görmekteyim. Bunun yerine bir siteyi diğer sitenin paravanı haline getirebilirsiniz. Paravan seçimi ve gerekli çalışmalarla ilgili sizlere yardımcı olabilirim. Site içi seo konusunda da gerekli iyleştirmeleri sağlayabilirim iyi forumlar.
Ercany

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Bipixel Bipixel Vicdanın senin kıblendir. Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kıdemli SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2348
  • Beğeniler 727 / 726
  • Ticaret 57, (%100)
Hit kaybına yol açar ama iyi 301 yaparsan ve url yapıları aynıysa ortalama 3 ayda toparlar.

Kişisel Blog - Web siteni aç! Hızlı çözüm için lütfen report sistemini kullanın!

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
hocam çok lazım değikse yapmamak lazım. Daha önce yaptım sitenin kendine gelmesi 2 ayı buluyor. Ayrıca 2. sırada olduğum hitli bir kelimede bir türlü o sıraları bir daha bulamadım yeni sitede genelde 2. sayfada kaldı.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al