-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,
Site birleştirme gibi bir olay var mı? Seoda zararı olur mu? Aynı kategoride 2 sitem var. Bunları tek bir alan adında toplamak istiyorum. Yaklaşık 650 içeriği aktarma yapmak istiyorum. Ama tüm yazılar indexli ve çoğu ilk 3 sayfa içerisinde. Bu şekilde devam ederse hangisine seo yatırımı yapmam gerektiğinde emin olamıyorum. Hitleri aynı, gelirleri aynı neredeyse.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuyu okudum hocam, bende çok ikilemdeyim. İki site için sürekli olarak çalışma yapana kadar tek bir site için çalışmanın daha faydalı olacağını düşünüyorum ama seçimde yapamıyorum aralarında :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
ONE
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web hizmetleri - SEO
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%82)
Şöyle bir mantık yürütelim. Site aynı kategoride olacağı için aynı konu üzerine iki sitede de aynı tarzda içerikler var. Örneğin birinide '' x marka araba özellikleri '' diğerinde '' x marka araba özelikleri nedir '' başlıklı iki adet makale bulunuyor. Sonuçta ikiside aynı konuyu ele alıyor. Bu birleşmede pek çok çift makale olacağı için tamamen spama yönelik olarak görmekteyim. Bunun yerine bir siteyi diğer sitenin paravanı haline getirebilirsiniz. Paravan seçimi ve gerekli çalışmalarla ilgili sizlere yardımcı olabilirim. Site içi seo konusunda da gerekli iyleştirmeleri sağlayabilirim iyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Hit kaybına yol açar ama iyi 301 yaparsan ve url yapıları aynıysa ortalama 3 ayda toparlar.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
hocam çok lazım değikse yapmamak lazım. Daha önce yaptım sitenin kendine gelmesi 2 ayı buluyor. Ayrıca 2. sırada olduğum hitli bir kelimede bir türlü o sıraları bir daha bulamadım yeni sitede genelde 2. sayfada kaldı.