-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar. Yaklaşık 500 gb kadar bir dosya mevcut elimde ve bunları daimi saklayabileceğim bir alan araştırması yapıyorum. Bugüne kadar taşınabilir ssd de muhafaza ettim ancak artık daha güvenilir bir saklama alanı araştırmaktayım. Sizce Google Drive bunun için uygun mudur? Belge ve dökümanlarımı, fotoğraf, film vb. tüm içeriği Google Drive'da güvenli ve sağlıklı saklayabilir miyim?
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Filmler telif hakkından kaldırılabilir ama google drive ile yıllarca saklayabillirsiniz. Güven konusunda en iyisi olarak google drive geliyor en başta..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Adwords danismani
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dünyanın en guvensiz yerine taşımış olursun. Google'a nasil guvenebilirsiniz gercekten anlamıyorum. Adamlar bizim bilgilerimizi ozelimizi almak icin kurmuş tüm uygulamalarını. Oldukça net diye dusunuyorum. Simdi sen gidip ozelini, fotoraflarini, videolarini kendi ellerinle teslim edeceksin google amcaya :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bulut konusunda Icloud'u tek geçerim, sisteminden dolayı. Zaten Google'ın altyapısını kullanıyor. Filmleri vs. paylaşmayacaksanız gayet güvenle saklanır diye düşünüyorum.