-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gayrimenkul Danışmanı
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba;
Bir websitesi projem var. 5 gb Google Drive hesabı alıp, usb belleğimdeki tüm videoları (telif sorunu yok) bu hesaba aktarmak istiyorum. Hem elimdeki aşırı yükten kurtulmak, hem de sitemde Drive videolarını çekeceğim player ile yayınlamak istiyorum.
Acaba beklediğimden fazla izlenme olursa, videoların sitede gösteriminde bir sorun olur mu? Bazı film sitelerinde (genellikle çok hit alan filmlerde) Google Drive seçeneğindeki videolar açılmıyor. Acaba bir izlenme sınırı var mı? Bu konuda bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web ve Masaüstü programlama
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yok diye biliyorum cunku dizi film paylasanlar drive atip paylasim yapiyolar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Her Türlü Stabil Bot! | İnstagram, Twitter, Whatsapp ve daha fazlası için PM!
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Limit yok diyorlar da hikaye o işler. Google amca forumlarında da sınır yok diyorlar ama başlangıçta hızlı yüklenme olunca direk kısıtlıyor. Bu kısıtlamaları aşan playerlar vardı ama şu anki durumu bilmiyorum. Genelde odnoklassniki/mega/openload/mail.ru/tune/sıbnet vs.... kullanılıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Win
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Limit var dayi bir sure hizi dusuruyor sonra limit doldu uyarisi veriyor ancak limit video basina karisik kurusuk isler hic ugrasma sar openload a load load eheeey
nesildata.com
RAZADOR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Software Engineer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hız düşürme sebebi AKK mevcut bu tarz platformlarda :) Mega.CO.NZ üzerinmdede görmüşsünüzdür google sadece belirtmiyor kotayı çünkü dili yanmadı dava açılmadı bu konulardan herneyse. Tavsiyem OpenCloud çünkü film izlerken hep onu tercih ediyorum çok hızlı ve her film sitesinde var mutlaka :)